Žampionovo-řapíkatý krém
Vyzkoušejte tuto jednoduchou a rychlou polévku s žampiony a řapíkatým celerem. Po obou surovinách polévka krásně voní. Do polévky můžete použít vnitřky a nožičky žampionů, které vám zbyly z přípravy jiného jídla.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 499 kJ / 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 0,80 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 96 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zbyly mi vydlabané vnitřky a nožky žampionů po jejich naplnění, tak jsem suroviny využila na fajn polévku. Po žampionech a řapíku byla hezky voňavá. Místo vody můžeme naředit smetanou. Když přidáme 1-2 brambory, také tím nic nepokazíme. Výhoda různých krémových polévek je hlavně ta, že nepotřebujeme mouku na zahuštění.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2014 11:24
5. 4. 2014 09:12
27. 2. 2013 19:45
27. 2. 2013 18:18
26. 2. 2013 17:55
26. 2. 2013 11:15
26. 2. 2013 07:59
25. 2. 2013 21:07
Andri,já jsem s tím vyhledávačem taky někdy na štíru
Magdalenko-jen v té kuchyni...
Děkuji všem za milé komentíky
25. 2. 2013 20:04
25. 2. 2013 20:04
25. 2. 2013 19:32
25. 2. 2013 19:12
25. 2. 2013 19:06
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 10 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 12 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 15 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 4 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 4 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 5 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pro žampiony nemusíme chodit do lesa, ale stačí vyrazit na nákup. Možná řešíme dilema - loupat či neloupat jejich hlavičky?
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Další recepty
Tématické fráze: polevka z rapikateho celeru a žampiony žampion řapíkatý celer krém z řapíkatého celeru rapikaty celer, zampiony/polevky recept na žampionovo krem řapíkatý celer , žampiony recepty řapíkatý celer-polévka vegan řapíkatý krém řapíkatý celer recepty vegan recept se žampionů a řapíkatého celeru
Suroviny: žampióny, celer řapíkatý, máslo, sůl
Žampionovo-řapíkatý krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8z0
13 názorů