Taťkovy okurky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 218 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Okurky jsou vynikající a hlavně se nemusíte piplat s nálevem, ale kdykoliv dozrají okurky, tak rychle udělat :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 7. 2013 11:26
Hanča (neregistrovaný/á) - moje babička i mamka vždycky říkaly, že tam to koření lépe pronikne. Ale dělej podle svého zvyku, každý má ten svůj jeden postup osvědčený
Jinak křen a kopr prostě nesměj chybět (přiměřeně samozřejmě)
23. 7. 2013 11:20
Jinak pokud chceš dávat křen, nbedávám, neboť dost mění chuť okurek, tak s ním opatrně, dává se krájený, nikoliv strouhaný a má tu vlastnost, že okurky udržuje tvrdé.
23. 7. 2013 09:17
23. 7. 2013 09:11
23. 7. 2013 07:21
23. 7. 2013 07:07
Já okurky nepropichuji, je to zbytečné. Vařit 15 minut, tak z nich máte bláto a ne okurku.
23. 7. 2013 06:38
Já si jen pamatuju, že mamka dává do okurek také kopr, plus hroznový list a někdy také mrkvičku.
Otázka na spagetku: Proč se musí propíchnout okurky?? Nepamatuju se, že by to mamka někdy dělala.
absolutně nesrozumitelně napsaný :( Šlo by to nějak podrobněji? Suroviny, které uvádíte, přijdou do každé sklenice zvlášť?
22. 7. 2013 10:16
22. 7. 2013 09:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 42 minutami
Mandlové šneky
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 13 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 59 minutami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 3 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 3 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 3 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 4 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tři zmrzlí: Ledoví muži Pankrác, Servác a Bonifác letos nejspíš úrodu neohrozí, přesto sazeničky dobře chraňte
Tekutý houbový extrakt dodá vašim pokrmům silnou chuť čerstvých hub. Poradíme, jak ho připravit
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Další recepty
Tématické fráze: nakládání okurek rychlokvašky nakládání okurek jak udělat rychlokvašky nakládané okurky bez sterilizace lak na rychlokvasky lák na nakládání okurek nakládání okurek do deka okurky rychlokvašky sterilizace okurek lák na okurky na jednu sklenici nálev na okurky bez sacharinu okurky rychlokvašky recept nálev na okurky na jednu sklenici jak nakládat okurky nakládání okurek bez sterilizace nakládání okurek deko nálev na okurky rychlokvašky lak na okurky nálev na bzenecké okurky lak na okurky rychlokvasky
Suroviny: okurky sterilované, pepř, koření nové koření, semínka hořčičná, sůl, cukr krupice, sacharin, ocet, voda
Taťkovy okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onEX
24 názorů