Variace na segedínske zelí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 909 kJ / 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,81 g |
Tuky | 63,84 g |
Vláknina | 27,35 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 60,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2019 11:56
Zdravím všechny,
já osobně si myslím,že kdyby jsme všichni měli dělat recepty podle toho jak mají být,tak žádné nové recepty tu nebudou a tyhle stránky by byly zbytečné.Je třeba aby jsme experimentovali s různýmy chuťemi a základ by byl stéjný.Někdy příjdem na super jídlo a to třeba jem omylem a pak už to děláme pořád a pokud to chutná nám samým a těm nejbližším,tak proč se nepochlubit
já osobně si myslím,že kdyby jsme všichni měli dělat recepty podle toho jak mají být,tak žádné nové recepty tu nebudou a tyhle stránky by byly zbytečné.Je třeba aby jsme experimentovali s různýmy chuťemi a základ by byl stéjný.Někdy příjdem na super jídlo a to třeba jem omylem a pak už to děláme pořád a pokud to chutná nám samým a těm nejbližším,tak proč se nepochlubit
3. 1. 2018 09:08
Monča: Proč ne segedín s chlebem, tedy myslím "pravý" segedín z vepřového masa? Dost bych se divila, že by Maďaři dělali ke guláši české kynuté knedlíky! https://cs.wikipedia.org/wiki/Seged%C3%ADnsk%C3%BD...
3. 1. 2018 02:44
hrůza hrůz
10. 6. 2017 09:27
Takhle hnusnou fotku jsem dlouho neviděl. Příště raději bez fota, matlo...
24. 9. 2014 18:43
Jirina.Babicova: výtvory Jany mi přijdou úplně v pořádku, obzvláště s porovnáním tohoto úchvatného rádoby segedínu :)
26. 4. 2013 02:23
Jana Remkova: No zrovna vy tomu určitě tak rozumíte :D :D Podívejte se na ty svoje výtvory a pak někoho suďte :D :D
17. 10. 2012 11:38
tak já nechci být jedovatá, jistě to jídlo bude velmi dobré,ale hrouda zelí v omáčce, s kuřecím masem a chlebem????? podle fotky se to segedinu pouze dalece podobá, alespon jak ho znám já od rodičů a jak ho dělám. podle mě do segedinu patří vepřové popř. hovězí a houskový knedlík. ale nevadí, jak říkám i tohle může být dobré. jak se říká PROTI GUSTU ......
9. 5. 2011 12:04
Nejlepší tohle jídlo doma všichni naprosto zbožňujeme
29. 11. 2009 17:14
Poslední dobou už se nemotám do ničeho,ale tady se musím zastat Joyss.Když se kouknete na druhou fotku,zjistíte,že v jídle je všechno,co je napsané v rcp. a to je podle mě nejdůležitější.A podle oranžového zabarvení i na chlebu,to spíš vidím na špatné osvícení při focení,nic jiné v tom nevidím-toť vše.
29. 11. 2009 17:06
koukám na to ze všech stran, segedín mi to připomíná, foto je sice trochu tmavší, ale nevidím na tom nic závadného
29. 11. 2009 17:04
29. 11. 2009 16:54
Jano R, souhlasím s Vámi,vypadá to hrozně
29. 11. 2009 16:26
Snad se na mne nikdo nebude zlobit, ale tahle fotka má k segedinu fakt daleko
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 18 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 21 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 18 sekundami
Křupavé zapečené brambory
Fulda uvařila před 2 minutami
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 29 minutami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 30 minutami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 1 hodinou
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 1 hodinou
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 3 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Vaření, pečení a dušení masa: Jak se vyvarovat nejčastějších chyb při tepelné úpravě
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: segedín segedyn segedín recept kuřecí segedín recept segedín nejlepší segedín sedegin recept na segedin segetin segenin segetýn cuketový segedín recepty segedin segedín z kuřecího masa zdravý segedin segedin z cukety kančí segedín segedyn recept drůbeží segedín segedin recepty
Suroviny: stehno kuřecí uzené, cibule, kmín celý, paprika sušená sladká, voda, zelí kysané, smetana ke šlehání, olej, sůl, pepř
Variace na segedínske zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5LZ
13 názorů