Kokosová vánice
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 511 kJ / 2 512 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,22 g |
Tuky | 81,74 g |
Vláknina | 35,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 549 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 335,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2011 16:30
to mě připomíná buchtu šalamouna, ale tam je ještě oblíbený mok piráta Jacka Sparrowa RUM
12. 10. 2011 16:19
ladka:tak sláva aspoň něco ti z toho vyšlo, super
12. 10. 2011 15:54
mno,tak jsem pridala jak v te pohadce \"přiměřeně,přiměřeně \" .Buchta se upekla,ale polít to tou vodou odebranou,na to si netroufám tak tam šoupnem čokoládovou polevu a kokos,ono to nejak dopadne :)A vám Rebeko a Cathleen moc dekuju za snahu mi pomoci
12. 10. 2011 15:44
rebeka: je nachlup totožná s touto http://www.toprecepty.cz/recept/5576-buchta-z-hery... ale v téhle vánici je právě o sklenici vody více. Jj, špatná není, také jsem ji párkrát dělala.
12. 10. 2011 15:40
cathleen:aha, já to zase až tak detailně nezkoumala
tak co teď s tím přidat přiměřeně více všeho
jinak to není špatná buchétka
tak co teď s tím přidat přiměřeně více všeho
jinak to není špatná buchétka
12. 10. 2011 15:36
rebeka: rebí, tady je opravdu o sklenici vody více, než v jiném receptu....
12. 10. 2011 15:35
ladka:Ladi, to nevím, kde je zrada tuhle buchetku jsem dělala taky a v poho...poslyš, nezapomnělas tam dát tu mouku
12. 10. 2011 15:31
dala jsem jednu sklenku bokem.jenze pokud do kastrolku naleju k heře a kakau a cukru DVE sklenky vody,jak je uvedeno v surovinách receptu(což je skoro pullitr).tak je z toho proste voda.A i když odeberu sklenku,tak je toho furt moc Dívala jsem se na ostatni podobné ( stejné) recepty,vsude jinde uvadeji JEDNU sklenici vody do hery a cukru.Tak nevím.Asi neco delam spatne.
12. 10. 2011 15:02
ladka:a dala jsi jednu sklenku bokem, jak je psáno v postupu
12. 10. 2011 14:58
Mno,takze to putuje do zachodu.Dve sklenice vody ? Z toho hladke testo nenamichate,kdybyste se postavili na hlavu.Leda tak řídkou břečku.Škoda surovin.
22. 2. 2009 15:27
Je to totožné s mojim Salamandrem, jen místo kokosu nahoru dávám Pařížskou šlehačku. Je to moc dobré, tak dávám bodík.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 8 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 8 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 9 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 18 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 7 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 8 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 10 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 10 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: upečený polejeme a posypeme kokosem salamandr recept buchta z hery s kokosem snehova boure buchta buchta z rozpustene hery a kakaa s kokosem kokosova buchta s hery kokos dobrou kokosovou buchetku kokosove řezy
Suroviny: cukr krystal, voda, kakao, tuk hera, mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, kokos
Kokosová vánice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYJ1
11 názorů