Husička v pomalém hrnci
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Byla s droby - tj. žaludek, kousek jater, celý krk a přidala jsem ten spodní díl zad a tak byla i výborná polévka s nudlema. S takovou chutí jsme se do ní dali, že jsem zapomněla vyfotit celý talíř i s knedlíkem a zelím ;-) ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 10. 2016 20:28
Spíše je problém v odpařování vody z jídla, proto by se při pomalé (nízkoteplotní) přípravě v troubě mělo dělat v uzavřené nádobě, aby se nevysušovalo. Samozřejmostí je pak nepoužívání ventilátoru trouby, který je pro přiklopenou nádobu zbytečný.
Jediný hlavní rozdíl je tak především ve funkcích, protože pomalé hrnce bývají ve standardu vybaveny různými funkcemi časování přizpůsobenými právě dlouhému nízkoteplotnímu vaření.
V troubě, která umožňuje přípravu jídla na nízké teploty, je možné dosáhnout naprosto stejného efektu jako u pomalého hrnce a ušetřit tak tisíce korun za jeho nákup, spotřeba energie je srovnatelná.
18. 11. 2014 18:18
11. 11. 2014 12:44
11. 11. 2014 12:23
Příkon max. 200 - 250 W za hodinu, podle typu a teď se podívej na sporák, jaký má příkon na plotýnkách a v troubě on za hodinu. Zase záleží na značce, ale stpro je to víc. Navíc jsem si to měřila a skutečně, není to žádná lživá reklama . (můj sporák má příkon až 7 kW!!!!!)
11. 11. 2014 12:18
10. 11. 2014 20:40
10. 11. 2014 20:37
Super receptík pro pomalý hrnec
10. 11. 2014 14:11
enynka:ono je to upečené do měka, o tom to je,a taky, že to nemusíš hlídat, dělá se to samo a nevysuší se, ale když chceš, aby to mělo ještě kůrčičku, tak se musí dopéci v troubě
10. 11. 2014 12:43
10. 11. 2014 12:21
10. 11. 2014 12:14
10. 11. 2014 12:11
10. 11. 2014 09:31
9. 11. 2014 21:18
9. 11. 2014 20:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 10 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 12 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 18 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 6 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 6 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 6 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 7 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 8 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 9 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 9 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: husa v pomalem hrnci pomaly hrnec z lidlu hovězí husička pomalý hrnec recepty pomalý hrnec-zbozi.cz pomalý hrnec crock pot recepty pomalý hrnec lidl husa pomaly hrnec pomaly hrnec husa konfitování v pomalém hrnci jídla v pomalém hrnci hovězí husička recept husí prsa v pomalém hrnci hovězí husička recepty recepty v pomalém hrnci hrnec na husu husa v pomalem hrnci recept recept na husokačenu krůta v pomalém hrnci recepty na pomaly hrnec
Suroviny: husa, sůl, kmín celý, voda
Husička v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNKE
20 názorů