Květákový nákyp
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 898 kJ / 1 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,48 g |
Tuky | 44,07 g |
Vláknina | 6,69 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 5,84 g |
Sacharidy | 102,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 4. 2015 19:31
Zajimave by to bylo dat pul napul (brokolici a kvetak) ...dostalo by to vyraznejsi chut a taky urcite peknou barvu.
28. 4. 2015 19:31
Květák je syrový
28. 4. 2015 18:50
Květák má být vařený nebo syrový Recept se mi líbí
28. 4. 2015 18:38
brokolci nemám ráda. Květák můžu na jakkýkoliv způsob
28. 4. 2015 18:28
Tak tohle může být moc dobré, květák nám chutná a osobně ho mám raději než brokolici. Sama dělám květákové placičky nebo něco jako květákový mozeček, ale místo celých vajíček dávám jen bílky, které mi vždy zbydou, hodně česneku, cibulky, bylinek, někdy sýr, někdy sušená rajčata či žampiony :o) dávám bodíka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 1 hodinou
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 9 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 22 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno 1. 5. 2024 16:45
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Právě bylo uvařeno:
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 41 minutami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 1 hodinou
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 1 hodinou
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 1 hodinou
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 4 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero častých otázek a odpovědí na téma květák a jeho zpracování. Recepty a nápady na přípravu nejlepších květákových jídel
Jak využít květy černého bezu v kuchyni. Bezový sorbet, cheesecake, panna cotta a další speciality podle oblíbených receptů
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Další recepty
Tématické fráze: květákový nákyp květákový nákyp recept recept na květákový nákyp květáková nákyp květákový nákyp s cuketou recept květákový nákyp nakyp z květáku recepty květákový nákyp květákový nákyp se sněhem květákový nákyp ze syrového květáku květákové nákyp květák recepty nakyp ze syroveho kvetaku květakovy nakyp kvěákový nákyp recept květákový nákyp s hráškem kvetakovy nakyp s uzeným květakovy.nakyp kvetokovy nakyp nakyp z kvetaku a brokolice
Suroviny: květák, česnek, chilli paprika čerstvá, šunka sušená, petrželka, sýr parmazán strouhaný, vejce, sůl, pepř, ořech muškátový, mouka hrubá
Květákový nákyp
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzn5
5 názorů