Pečené žampiony
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s pečivem, ale výborné by byly i jako příloha ke zcela přírodně udělanému minutkovému plátku masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2023 14:34
radekhk: ta "tráva" je dobrá! Těší mě, že i bez ní chutnalo, je to jednoduché a poměrně rychlé...
30. 11. 2023 14:25
Dnes jsem dělal, akorát místo jakékoliv trávy jsem lehce poprášil kořením na grilovanou zeleninu a dělal na pánvi na sporáku.... byl k tomu steak z vepřové krkovice a bramborobatátové pyré
26. 11. 2016 19:27
Eficka82: nic ve zlem, ale podle vasi upravy receptu je Babica naprosta NULA
28. 11. 2015 15:59
lanikk: To me moc tesi, Karle, ze u vas doma chutnalo
Neni treba se striktne drzet receptu - pouzila jsem tymian, protoze cerstvy mame radi a nemyslim, ze je nejak vic aromatictejsi nez rozmaryn. Ale dovedu si to dobre predstavit treba i s petrzelovou nati nebo podobnou cerstvou bylinkou
Neni treba se striktne drzet receptu - pouzila jsem tymian, protoze cerstvy mame radi a nemyslim, ze je nejak vic aromatictejsi nez rozmaryn. Ale dovedu si to dobre predstavit treba i s petrzelovou nati nebo podobnou cerstvou bylinkou
28. 11. 2015 15:53
Výborný recept. Udělal jsem je podle Jany Remkové, tzn. s rozmarýnem a ještě jsem přidal jemně nakrájenou anglickou slaninu. Byla to příloha k přírodní kotletě a krkovičce a hranolky. Celá rodina i s vnučkou moc chválila. Dávám za recept bodík. Karel
18. 11. 2015 18:59
Dnes vyzkoušeno k večeřiV zelenině měli poslední 2 bílé žampiony a spoustu nějakých velkých-prý lepších,ale i dražších ,tak jsem vzala ještě dva.Pekla jsem v remosce.Nechtělo se mi pro tymián,tak jsem dala směs italského kořeníNa závěr jsem na vrch dala hermelín s pepřem.Bylo to opravdu výborné a dostala jsem i pochvalu.Bodík letí
18. 11. 2015 02:33
17. 11. 2015 13:10
Dovolím si přidat foto a bod. Vynikající!!Jen já jsem nedávala tymián, který se mi zdá hodně výrazný, ale malou větvičku rozmarýnu. Rozhodně jsem tyhle žampiony nedělala naposledy
14. 11. 2015 16:57
mňam
11. 11. 2015 20:35
jako příloha k masu výborné
11. 11. 2015 07:28
:-to se mě moc líbí,právě k třeba ke kotletkám přírodním
11. 11. 2015 00:22
Já to dělám v pečícím sáčku, šťáva z hub a máslíčko spolu hrají moc dobrou symfonii
10. 11. 2015 11:52
10. 11. 2015 11:48
jarda Kadic: Máš pravdu, ja som tu kedysi dala aj recept na hubové korenie : http://www.toprecepty.cz/recept/36516-domaci-houbo...
10. 11. 2015 10:20
U mladých malých václaviek nožičky používam bez problémv. Tento rok som objavila obrovské zdroj, boli však väčšinou prerastené, musela som rýchle zbierať, spracovať. Takže mám naplnenú mrazničku, aj som dávala do octu. Z mrazených varím hlavne "držkovú", guláš, ale aj kulajdu, aj hubový nákyp, dávam pod mäso. A včera som našla len tak 5 minút od domu 12 ks masliakov, klouzky..tak ma potešili, dnes bude z nich čerstvá voňavá polievka.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 9 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 21 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 22 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 9 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 9 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 12 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 12 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 12 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 12 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 12 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 13 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Tři zmrzlí: Ledoví muži Pankrác, Servác a Bonifác letos nejspíš úrodu neohrozí, přesto sazeničky dobře chraňte
Gastro glosa: Kuchařka pro dceru končí, ale prosím, milá Florentýno, nepřestávej recepty psát...
Jak na to, aby byla sekaná šťavnatá a během pečení nepraskla. Postupujte podle těchto vychytávek
Další recepty
Tématické fráze: žampiony recepty pecene zampiony žampióny pečené žampiony recepty žampiony recept recepty se žampiony recept na žampiony recepty na zampiony recepty s žampiony recepty žampiony recept se žampiony recept žampiony top recepty zampiony žampiony pečené pečený žampiony pečené žampiony recept recept na pecene zampiony recept pečené žampiony recept s žampiony zampion recepty
Suroviny: žampióny, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, tymián čerstvý, máslo
Pečené žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/80A2
19 názorů