Pečené zelníky se slaninou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 814 kJ / 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,28 g |
Tuky | 64,87 g |
Vláknina | 14,05 g |
Cholesterol | 309 mg |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 12,88 g |
Sacharidy | 49,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Před koncem pečení můžete posypat strouhaným tvrdým sýrem. Kdo by měl obavy, že to bude moc kyselé, tak zelí předem propláchne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 1. 2022 19:34
dobrota :)
7. 4. 2021 17:12
tohle jserm dělala asi před 10 roky na chalupě ještě jsem tam dávala česnek, moc nám to chutnalo, polovinu zelí propláchnu a polovinu jen vyždímám. Díky za připomínku dobrého a zapomenutého receptu máš je moc krásné
13. 11. 2016 17:46
LLenule: Každé zelí je jiné, já jsem ho neproplachovala, a byly dobré. Myslím, že pro někoho bude lepší zelí propláchnout ale zase ztratí tu chuť. Zelníky jsou kyselejší, to není jako bramborák. Dopíšu to do receptu.
13. 11. 2016 17:36
LLenule: a proč jste směs před pečením neochutnala?
13. 11. 2016 17:34
Nevím čím to je, dělala jsem přesně podle návodu a placičky mám dosti kyselé
7. 11. 2016 20:05
Mńam..mňam...ještě koupit zelí a jde se ne to
6. 11. 2016 08:35
Mňam-ukládám
5. 11. 2016 15:30
5. 11. 2016 14:36
Tom Beyk: Tome děkuji Tobě a taky všem...
5. 11. 2016 14:24
...prima technologie - nemusí se stát u pánve - pro mě lenocha úžasné. Musí to být dobré i kdyby nechtělo
5. 11. 2016 13:27
mnam,mnam
4. 11. 2016 19:45
4. 11. 2016 16:53
Hezké zelné placky
4. 11. 2016 14:47
Pekne, specham s prvnim bodem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 8 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 8 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 9 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 18 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 7 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 8 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 10 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 10 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: zelníky zelníky z kyselého zelí zelníky v pečené v troubě zelníky recept recept na zelníky zelňiky pecene v troubě zelňáky se slaninou recepty zelníky zelníky bez brambor zelníky z kysaného zelí-recept zelníky v remosce zelníky bez sádla zelniky top zelné placičky z kysaného zelí se slaninou kapustníky pečené pečené zelí se se slaninou staročeský zelnik na na plech zelnaky se slaninou v troube zelníky z kyselého kysané zelí zelníky placky se slaninou
Suroviny: zelí kysané, slanina anglická, vejce, cibule sušená, mouka hladká, strouhanka, mléko, sůl, kmín celý, pepř, sádlo
Pečené zelníky se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0A6
14 názorů