Zelný salát s jablky a hroznovým vínem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 323 kJ / 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,61 g |
Tuky | 12,69 g |
Vláknina | 86,55 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 3,62 g |
Sacharidy | 89,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2022 08:57
1. 5. 2016 07:07
30. 4. 2016 17:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 10 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 13 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 15 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 17 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
vladhn uvařila před 4 hodinami
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
zutro uvařil před 4 hodinami
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 5 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 6 hodinami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 6 hodinami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 6 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 10 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 10 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 11 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Další recepty
Tématické fráze: salat s hroznovym vinem zelný salát s s jablkem salát s jablek s hroznovým vínem a mrkví zeli s hroznovym vinem salát z červeného a bílého zelí s hrozny salat s hroznovym vinem a jogurtem
Suroviny: zelí bílé hlávkové, jablko, jogurt řecký, celer, víno hroznové, ocet balsamiko, šťáva citronová, petrželka zelená, sůl
Zelný salát s jablky a hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MAVR
3 názory