jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Divoký vepřový guláš

Divoký vepřový guláš
nahoru
Divoký vepřový guláš Divoký vepřový guláš Divoký vepřový guláš
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Vepřové maso

Suroviny:

750 g vepřové plece, lžíce sádla, 4 velké cibule, lžička mletého kmínu, 2 lžičky mletého pepře, lžička zázvoru, 2 lžičky mleté papriky, 6 kuliček nového koření, 6 kuliček jalovce, 1 bobkový list, 3 stroužky česneku, 2 lžíce kečupu, masox ,sůl, jíška.

Postup přípravy receptu

Na oleji si osmazíme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, všechno koření, prolisovaný česnek, zalijeme a dusíme v tlakovém hrnci asi 25 minut. Po uvaření vyjmeme koření, jak se nám povede, přidáme kečup a zahustíme jíškou. Podáváme s knedlíkem, nebo s chlebem.

Poznámka

Zdroj-recepty meilem od Vaška Froňka

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
26 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Divoký vepřový guláš"

autor: Olda (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.09.2013 13:49:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vážená paní,
právě ho vařím a jsem zvědav na výsledek.
Malinko jsem pozměnil recept,cca 1kg Plece a totéž krkovice z divočáka a na závěr tak 700g játýrek (také z divočáka) a poznáme jaký bude výsledek,asi mňam mňam smajliksmajlik

vloženo: 10.03.2013 15:43:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kacik-ol: Není nic hezčího, než pochvala od začátečníka!! Děkuji moc!!smajliksmajlik

autor: kacik-ol
vloženo: 10.03.2013 13:08:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přidávám další bodík. Jako začátečník v guláších jsem vyzkoušela tenhle jednoduchý recept a zajistil úspěch u mých strávníků. smajlik

vloženo: 19.01.2013 12:36:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

BILKOVAI: díky, Ivetsmajlik

autor: BILKOVAI
vloženo: 18.01.2013 23:42:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, vyzkoušela jsem Tvůj gulášek a musím říct, že byl moc dobrý a v papiňáku hotový raz dva.smajlik Ten zázvor tomu dal takovou mírně štiplavou, pikantní chuť.smajlik Děkuji za recept a přidala jsem foto. Byl to malinkatý zbyteček guláše. Vše se sežr....snědlosmajliksmajlik

vloženo: 22.09.2012 13:19:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

wena86: díkysmajlik

autor: wena86
vloženo: 22.09.2012 11:18:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborný :)) jinak než z tlakáče nebo trouby nedělám a fakt supersmajliksmajlik

vloženo: 04.08.2012 14:49:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Prima Mama: děkujismajlik

autor: Prima Mama
vloženo: 04.08.2012 14:08:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik Guláš je moc dobrý. Všem nám chutnal. Posílám bodík smajlik a řadím mezi oblíbené

vloženo: 04.08.2012 11:27:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Prima Mama: ať se zadaří!!!smajlik

autor: Prima Mama
vloženo: 04.08.2012 10:35:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik Jdu na tosmajlik

vloženo: 13.06.2012 12:30:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky, je jednoduchý smajlik

autor: JANA ZLÁ (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.06.2012 11:23:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den,
mám 21let a moc Guláš nevařím, ale tenthle vypadá jednoduše
děkuji za receptík a jdu ho udělat smajlik

vloženo: 22.10.2011 13:33:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Minula: jejda, moc děkuji!! To mám radost!!smajlik

autor: Minula
vloženo: 22.10.2011 12:31:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Paní Jano,klobouk dolůsmajlikDnes jsem vařila gulášek pro pracanty na našem baráčku+děti a musím říct že takovou chválu na guláš jsem ještě nikdy nezažila a to těch receptů na guláš mám spoustu.Ještě jednou děkuji za bezvadný recept posílám bodík a ukládámsmajliksmajlik

autor: mispulka
vloženo: 13.06.2011 13:18:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

fajn receptik zrovna ho vařím smajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 17.02.2011 09:08:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

PET-lahev já se neodhlašuji, jinak mám pak stejný problém, jako ty! smajlik Když jsem vlastně pořád přihlášená a najednou mne to nějak vyhodí, taky pak zkouším různé kombinacesmajlik

autor: PET-lahev
vloženo: 17.02.2011 08:39:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No já zaregistrovaná jsem, jenomže já pravidelně zapomínám hesla..a tak než se sem přihlásím, tak zkusím tak 5 kombinací smajlik a po čase mě to stejně odhlásí ...a tak už sem víceméně chodím nepřihlášená. Ale že to bylo tak dobré, tak jsem zkusila svých 5 kombinací hesel a jména a posílám bodíka smajlik

vloženo: 14.02.2011 22:35:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

PET-lahev díky!! A budem rádi, když se zaregistruješsmajlik

autor: PET-lahev (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.02.2011 19:38:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tááák...dovařeno a musím si to pochválit, protože je to vynikající smajlik takže moc děkuji za nápad a jakmile nebudu líná a přihlásím se, tak sem šupnu bodík smajlik

autor: prcek666
vloženo: 24.01.2011 23:25:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani a spagetko děkuji.Ale ten sáček na sypací čaj je malej potřebovala bych asi 5 krát větší. ten malej je když vaříte klasické jídlo ale když děláte tu mojí směs k uložení tak tao děláte ve velké a to abych měla alespon 5 a to je zbytečné.Ale moc děkuji za radu a odpověď.smajliksmajlik

vloženo: 24.01.2011 23:13:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

prcek666 od naší téměř 90 leté babičky, ale jak píše spagetka, dá se sehnat myslím běžněsmajlik

autor: spagetka
vloženo: 24.01.2011 21:48:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

prcek666 - vajíčko seženeš běžně v domácích potřebách, je to ale původně vajíčko na sypací čaj smajlik

autor: prcek666
vloženo: 24.01.2011 21:36:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj Jan prosím tě kde jsi to vajíčko na kořen sehnala a jak je velké dělám jednu pikantní zeleninovou směs a dělám ji ve velkém a musím tam dát tři sáčky deka a ty kuličky z něho v té směsi být nemůžou a vždy stím bojuji. Rada s obvazem je dobrá vyzkouším ale sítko by bylo lepší.Děkuji za odpověď.smajlik

vloženo: 21.01.2011 11:11:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mimosa určitě to tak jde taky, vlastně nevadí ho dát přímo do guláče. Já jen machruju, že to vajíčko mám!! smajlik

autor: mimosa
vloženo: 21.01.2011 11:09:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Gulášek byl moc dobrý,nemám vajíčko na koření,tak jsem ho zamotala do kousku obvazu-fáče/čistéhosmajlik/ a zavázala nití

vloženo: 10.12.2010 08:58:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Danko, já to tak taky dělám, mám takové to vajíčko na sypaný čaj, je to lepší, než pak honit v hrnci kořenísmajlik

vloženo: 10.12.2010 03:00:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, na gulas tlakac pouzivam, kdyz nemam moc casu, chut je sice rozdilna, ale chutnaji nam oba.smajlik. Jani, to koreni ( pepr, nove koreni, bob.list apod.) vsechno nacpu do takove te uzaviratelne kulicky na caj a hodim do hrnce. Po uvareni jenom vytahnes to sitko a nemusis nic vybirat.....smajliksmajliksmajlik Bodika za recept davam..smajliksmajlik

vloženo: 09.12.2010 23:45:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Toto je fajný receptsmajlik+smajliksmajlika já bez tlakáče ani ránusmajliksmajlik

vloženo: 09.12.2010 22:32:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

LukX84 (neregistrovaný/á) , dělám to taksmajlik

autor: LukX84 (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.12.2010 21:58:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Guláš dobrej, ale doporučuji maso před tím, než uzavřete víko tlakáče pořádně opéct,aby byla kůrčička a potom zalít vodou.

autor: Ijanka
vloženo: 09.06.2010 11:17:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tento guláš dobrý.....a dá se i bez tlakáče smajlikdávám bodík smajlik

vloženo: 12.05.2010 16:06:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dextra, teď se dívám, žes přidala foto a moc děkuji!!smajlik Taky jsem se hodně pobavila, jestli dobře vidím..Moonky ještě za 49 kč?smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 06.05.2009 15:56:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mně tam zas vadí ten masox - ale co jazýček, to jiné složení chuťových buněk ..., jinak velice podobně dělávám (do tlakáče plecko nedávám, ale ono opravdu záleží na kvalitě masa), pokud mám kvalitní maso, tak musí být hotové za 30 min. bez tlakáče. smajlik smajlik smajlik

vloženo: 06.05.2009 10:33:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajlik Jak vidím, co názor, to jiný a o tom to je, co?smajlik

vloženo: 06.05.2009 08:02:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Asi je nutné, vyjádřit se k tlakovému hrnci ! Dobře vím, že jídlo tažené je ¨chutné, až nejchutnější. Ale je nutné taky vědět, že někdy není maso to nejlepší a měkké (je tím myšleno nejdržší, z mladých bejčjů a telat nebo prasat). Proto ten TLAKÁČ . A za druhé je to úžasná úspora času. Je třeba vše uvážíït, kdy co a jak použít. My se bez něho neobejdem. Nedovedu si představit, když děláme sulc jinak vařený nožičy-kopítka, Ovarové koleno a jiné. Taky když děláme ryzeto z husích a kachních krků, tak uvařené (hodně) v tlakáči je radost obírat. A poslední poznámka: Televize snese včechno spolu s časovými skoky a blaženými výrazy při ochutnávání- což po čase přiznali i sami účastníci různých reklam a pod.(Z tlustého Pc udělá štíhlého, ze starého mladého a kliďase, pruďase). Nikoho nepodezřívám, ale sám jsem se nechal několikrát na něco nachytat a po ochutnání jsem řekl : TY LIDÍ ŠEŽEROU OPRAVDU VŠECHNO i když připomínám, že co člověk, to jiná chuť. Vím o čem mluvím.

autor: Pejli
vloženo: 05.05.2009 19:51:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

já jsem taky pro tlakáč, úspora energie, úspora času a troufnu si říct, že i chut z něj je lepší, tot můj názor smajlik

autor: Jana Pá
vloženo: 05.05.2009 19:45:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jano, Jenda má asi pravdu - i když já tlakáč používám na určité vaření, tak guláš jsem jednou zkusila a bylo to uvařené maso-sice měkké, ale nic moc smajlik

autor: Jenda1
vloženo: 05.05.2009 19:27:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, já ti neberu, že ho zbožňuješ, vždyť je to šikovný chlap.smajlik

vloženo: 05.05.2009 19:09:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jendo, v tom receptu byl ten tlakáč přímo zvýrazněn. Samozřejmě, kdo ho nemá, nebo raději vaří klasicky, tak může. Já jsem bez tlakáče, jak bez ruky, je to dobou. Kdysi ty hliníkové za moc nestály, ale ty nerez tlakáče uchvávají veškerou chuť jídla a to je pro mne důležité. Viz "Vepřová konzerva", ta je taky do tlakáče a kámoška se snažila udělat to klasicky v normálním hrnci a nemělo to žádnou chuť, všechna utekla s párou. Samozřejmě, máš asi pravdu, že na dobrý guláš musí být čas. Mimochodem, já Babicu zbožňujismajlik narozdíl od mnohých tady!smajliksmajlik

autor: Jenda1
vloženo: 05.05.2009 18:06:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, dnes tě moc nepotěším.smajlik Když čtu u guláše o tlakovém hrnci, tak se mi dělá husina.smajliksmajlik Můžu tě však potěšit tím, že podobně (na trošku masa nalije litr vývaru a dusí pod pokličkou) guláš dělá i Babica.smajliksmajlik
Na dobrý guláš musí být čas. Určitě v databázi guláš mám, příležitostně ho šoupnu na toprecepty, teď frčím dělat večeři.smajlik

autor: Jikotka
vloženo: 05.05.2009 14:33:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vypadá to dobře,uložím si to smajliksmajlik a tobě bodík letísmajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

divoke prase gulaš babica guláš gulas z veproveho kolena dobrý guláš divoký vepřový guláš jak se dělá vepřový guláš ovarové koleno recept guláš z divokého prasete vepřévý guláš vepřový guláš vepřovy gulaš v tlakovem hrnci vepřový guláš recept pro začátečníky guláš recept vepřový dobrý vepřový guláš divoké prase-recepty recept veprovy gulas top recepty vepřový guláš jak udelat veprovy gulaš nejlepší vepřový guláš vepřový guláš recept guláš z vepřové konzervy guláš divoké prase gulas z veproveho masa divoké prase recepty guláš ryzeto divoký guláš vepřový guláš na divoko recepty na divoke prase divoke prase recepty vepřový guláš babica guláš babica vepřový guláš v papinaku divoke prase recept recept na divoke prase recepty divoké prase guláš vepřový vepřová guláš guláš v tlakovém hrnci recepty z divokého prasete vepřoví guláš guláš na divoko recept na vepřový guláš




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz