Chleba s nivou a klobásou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 239 kJ / 2 686 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,52 g |
Tuky | 65,43 g |
Vláknina | 25,68 g |
Cholesterol | 121 mg |
Sodík | 6,10 g |
Sůl | 15,19 g |
Sacharidy | 419,97 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Možná se budete divit, že poměr cukru a soli je stejný - niva je dost slaná.
PL - POLÉVKOVÁ LŽÍCE, ČL - ČAJOVÁ LŽIČKA
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2009 20:28
Tak já to příště zkusím podle tohoto receptu, jen musím koupit to sušené mléko, obyčejně ho doma nemívám.
Děkuji za povzbuzení, fakt jsem si připadala jako totální "neschopa" .
Děkuji za povzbuzení, fakt jsem si připadala jako totální "neschopa" .
17. 10. 2009 19:44
Ahojky já jsem vyhodila 3 chleby než se mi začlo vést a nevzdala jsem to,tenhle měl uši ,ale fakt chutnal
17. 10. 2009 19:42
Elizo nermuť se,jak já byla nešťastná z prvních chlebů...,musíš to zkoušet a zkoušet...Taky si myslím jako Cathleen že je tam moc droždí,taky se mi propadl chleba když jsem ho dala víc..
17. 10. 2009 19:28
Ale no, tak se nic neděje. Taky už jeden chleba ode mne skončil v koši. Příště se povede. Já se denně učím s pekárnou a dneska jsem dělala nedělní bábovku od Cathllen a ikdyž mi říkala, že ta pekárna, co mám to nějak neumí, šla jsem do toho a výsledek jsem jí tam nafotila. Tak příště
17. 10. 2009 19:14
Nepovedl. Ale dělala jsem ho nakonec podle jiného receptu, takže to sem vlastně nepatří.
Neměla jsem sušené mléko, tak jsem vybrala toto těsto - http://www.toprecepty.cz/recept/1497-chleb-s-oliva....
Neměla jsem sušené mléko, tak jsem vybrala toto těsto - http://www.toprecepty.cz/recept/1497-chleb-s-oliva....
17. 10. 2009 18:58
Elizo, mně by také zajímalo, jak se ti chlebík povedl. Jollka tady má (podle mě) zbytečně moc droždí, možná i proto se jí chlebík při pečení mírně propadl.
17. 10. 2009 18:46
Elizo, myslím, že se nic nestane, když to tak necháš a myslím, že už to máš stejně hotové, co? A za chodu to určitě nejde. Taky se mi to stalo, já jsem ještě takový začátečník a vůbec nic se nestalo, chleba byl dobrý Jo a jako Jiřka, já taky nenastavuji velikost chleba
17. 10. 2009 16:32
Jiřinko, děkuju, ono mi to stejně přenastavit nejde. Tak uvidíme, jak to dopadne...
17. 10. 2009 15:43
Já myslím,že to není na závadu,já hmotnost snad ani ještě nenastavovala...
17. 10. 2009 15:34
PROSÍM O DRUHOU RYCHLOU RADU - už to pravděpodobně kyne a všimla jsem si, že jsem nenastavila hmotnost. Je tam 1000 g a já bych potřebovala 750. Můžu to přenastavit v průběhu? Udělali byste to... abych tu pekárnu nějak nepoblbla.
Děkuji.
Děkuji.
17. 10. 2009 14:49
Mirčo, moc děkuji . Tak já jdu na to, ale moc nadějí tomu nedávám. Já a přístroje... a technicky zdatnější polovina tu není...
17. 10. 2009 14:45
Elizo,pekárna hněte a po určitém čase se ti ozve zvukový signál(pípání,pískání,..dle typu DP),zvedneš víko,šupneš dovnitř klobásku a o další se postará zase pečka.
17. 10. 2009 14:30
PROSÍM O RYCHLOU RADU... Chci poprvé použít pekárnu a všude se píše, že některé suroviny (tady konkrétně klobása) se mají přidat po zaznění signálu... To znamená, že se těsto hněte a pak se až před kynutím přidá klobása, nebo jak? Nemohla bych to tam prostě všechno naházet a pak zapnout program (jestli ho teda najdu...)
DĚKUJI .
DĚKUJI .
12. 6. 2009 14:49
Super recept, už mám aj ja pekáreň a je to bomba vec....ja som robila naposledy to isté čo ty, akurát som tam dala slaninku a bolo to výborne, a k nive dávam aj kúsok cesnaku :o)
11. 6. 2009 23:18
Tak to jsou ty okamžiky, kdy lituji, že nemám pekárnu, a kdy ukládám, protože si můžu recept vyzkoušet u mámy na chalupě o dovolené...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 8 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 9 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 11 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 11 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 11 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
7 nejlepších chřestových receptů. Populární chřest se dá vařit, zapékat, smažit i grilovat. Pochutnáme si na polévkách a salátech
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: domací klobásy chleba s nivou chléb s nivou domaci klobasa domaci chleba s nivou domácí chléb s klobásou domácí chléb s nivou pizza chleba s nivou domácí pekárna chléb s nivou doma chleb s klobasou chleb s nivou s domaci pekarny rozpeky z domácí pekárny pizza chléb s nivou domácí chleba s klobasou rozpek z domácí pekárny niva chléb pekárna klobas chleba z nivou chleb s klobasou z dom.pekarny chléb z domácí pekárny s nivou
Suroviny: olej, voda, sýr niva, sůl, cukr, mléko sušené, mouka hladká, mouka žitná chlebová, droždí, klobása
Chleba s nivou a klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0oB
20 názorů