Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

JINÝ chleba ve vajíčku

Hodnocení receptu je 5,0 (59×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 6. 2009 11:42

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdysi jsem tenhle recept slyšela v rádiu a když jsem ho udělala poprvé, chuť jídla nás příjemně překvapila.

JE to chleba ve vajíčku....a NENÍ to chleba ve vajíčku :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Betyna

14. 1. 2011 20:08

Vypadá to opravdu dobře, jsem ráda že se tady recept objevil - určitě vyzkouším :yes:

Renatka4

14. 1. 2011 19:50

:yes:

Gabina

19. 2. 2010 13:59

Lucko, je to dobrá rychlovka:yes: Já tam přidávám i salám nebo šunku a někdy i strouhaný sýr:-p Dobře se tím likvidujou zbytky v lednici a fantazii se meze nekladou.

Lucka Helekalová

18. 2. 2010 15:25

Joo, věřím, že to může být moc dobré. Je to vlastně obdoba chlebu ve vejci a pokud to chutná alespoň podobně, musí to být levná dobrá mňamka:) Dnes jdu s kamarádem na noční a domlouvali jsme se, že uděláme k večeři chlebíky ve vajíčku, tak třeba zkusím toto, i když se to nedá tak krásně nazdobit jako ten klasický smažený chlébouš. No uvidíme. Třeba by to chutnalo i Zdendovi Pohlreichovi..:)))

Ivana79 Ivana79

25. 9. 2009 14:26

Nikdy som o tom nepočula,včera som vyskúšala a bolo to dobré,krásne to voňalo,len som dala asi moc oleja,bolo to trochu mastné.Ale tvrdý chleba zostáva často,tak si to určite zopakujem:-)S vajíčkom sa u nás vždy robila iba knedla,toto by ma v živote nenapadlo.

gurman

28. 7. 2009 19:19

moc dobré:yes: přidávám i foto

Denny

28. 7. 2009 14:07

misto chleba nakrajet knedlu(treba co vam doma zbyde z nejakeho predesleho jidla) a je to jeste lepsi;-)

cathleen cathleen

26. 7. 2009 09:08

Romčo, už jsem to tu kdysi psala, že jsem tento recept slyšela od pana Trošky v rádiu, když od něj moderátor mámil nějakou zaručenou a rychlou dobrotu....tehdy jeho kniha byla ještě ve fázi příprav.:-))Vím, že vyšla, ale nemám ji.

Romča

25. 7. 2009 20:17

www.romana.chv@centrum.czJe to výborný.Tento recept mám od Zdeňka Trošky z jeho výborný kuchařky -\"Nebe v hubě\"-doporučuju a tam tomu říká-veselá bída. Ale bacha, nedělejte to z čerstvýho chleba-vražedná kombinace s cibulí....:-))

janajanulka

24. 7. 2009 18:28

to znam a je to dobry.proc by nemohly i znamy veci dostat bodik?Nekdy clovek zapomene i na uplne znamy veci.A hned vecer to udelam.Dik.Mas bod.;-):-D:yes:

Lucínek

22. 7. 2009 13:44

vybornej jednoduchej receptik :yes:

Irena70

10. 7. 2009 18:13

rychlé jednoduché a fakt moc dobré

allis

3. 7. 2009 19:55

Iljusa: bodová recese? No budiž, právě jsem shlédla večerní zprávy, bodová recese je proti tomu jen úsměvná vteřina dne :-D

Iljusa Iljusa

3. 7. 2009 19:53

allis - je to doopravdy obyč. recept - mimochodem, velmi ráda jej z realizuji, neboť starý chléb mi stále zbývá, takže chleba ve vajíčku je u nás poměrně často na programu.

To, že má recept tolik bodů - to je asi následek diskuse, která zde proběhla v týdnu - mrkni na diskusní příspěvky v DISKUZI - ona to byla alespoň z mého pohledu dosti recese :-D;-)
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=508

allis

3. 7. 2009 19:46

Tejaja: Budeme se teď trochu dohadovat o názvech - možná jsi se někde setkala s názvem smaženice (protože co dům, to jiný název a trochu jiný recept), ale u nás se vaší přaženici říká "míchaná vajíčka". Smaženice je u nás vždy pokrm z dušených čerstvých hub a vajec. Že je to krajové a místní, to se hádat nechci, sama jsem zažila tolik variant k jednotlivým receptům, že bych se ani přít nemohla.
K receptu samotnému - připojím svůj názor:
možná to někoho z vás nadchlo, někomu to připadá objevné... já se ale nestačím divit, jak mohou opečené kostičky chleba (knedlíků nebo čehokoli jiného, třeba i těch hub)s vejci získat jedenadvacet bodů? Že by to bylo TAK objevné a TAK neobvyklé a neznámé jídlo, které TOLIK obohatí jídelníček? Asi ano, asi je pořád nad čím se podivovat :-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chleba ve vajicku recept na chleba praženice z hub chleba recept veselá bída recept co se starým chlebem chleba ve vajíčku recept recepty z vajiček recept chleba co se starym chlebem recepty chléb ve vajíčku recept veselá bída prazenice z hub recept chleba ve vajíčku jinak praženice starší chleba recept chleba ve vajicku chleby ve vajíčku smažený chléb ve vajíčku starý chleba

Suroviny: chléb, cibule, vejce, sůl, pepř, tuk

TopRecepty.cz

JINÝ chleba ve vajíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0gNN