Veselá játra

toprecepty.cz Kuchař:

Pokrmy z vnitřností 3 názory

54

Suroviny

8 plátků vepřových jater nebo telecích jater
pepř
2 lžíce másla
1 cibule
5 žampionů
1 zelená paprika
2 rajčata
2 sterilované okurky
1 lžíce worcesteru
2 lžíce rajčatového protlaku
1/2 hrnku kečupu
1 lžička dijonské hořčice
4 stroužky česneku
sůl
olej na opečení
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na rozehřátém tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na plátky nakrájené žampiony a krátce podusíme.

  2. Do změklých jater přidáme nakrájenou papriku, rajčata a okurky, přilijeme worchester, kečup a protlak.

  3. Když houby a zelenina změknou vmícháme hořčici, prolisovaný česnek osolíme a krátce prohřejeme.

  4. Plátky jater osmahneme na oleji a pak osolíme. Podáváme posypané dušenou zeleninou a houbami a s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Veselá játra

  • Nadja Nadja

    :-? "....žampiony a krátce podusíme. Do změklých jater přidáme...." :-? Kde ta játra změkla? Zřejmě v postupu vypadla část věty - nebo celá?

    Odpovědět

  • alus.s alus.s

    chro chro :-D

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    urobila som s mensou obmenou....miesto zampikov som tam dala prerastanu sunku;-) vcelku prijemna kombinacia omacky s pecienkou. az na to, ze netusim ako vyzeralo prasa z ktoreho bola ta pecienka, ale podla jej tvrdosti to bolo tazky alkoholik. tak.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo