Tvarohová s gorgonzolou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 124 kJ / 1 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,55 g |
Tuky | 124,90 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 18,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Gorgonzola dolce je vysokotučný sýr, který lze mazat na pečivo jen tak. Nevím kolikaprocentní, to vyzvím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 6. 2018 23:59
Crème fraîche ([krem freš], francouzsky doslova čerstvá smetana) je název mléčných výrobků původem z Francie. Créme fraîche se vyrábí z kravského mléka a musí obsahovat nejméně 30 % tuku v sušině. Výrobek obsahuje nejvýše 15 % mléčného cukru (laktózy), tím je také lépe stravitelný pro lidi s poruchou trávení laktózy (alaktázie).
Crème fraîche se dělí na „liquide“ (tekutá) – obdoba české smetany ke šlehání. Druhá verze je „épaisse“ (hustá), smetana vyzrálá pomocí bakterií mléčného kvašení a která má blíže k české zakysané smetaně.[1] Pokud není druh upřesněn, je ve Francii zpravidla myšlena nekysaná verze liquide.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Cr%C3%A8me_fra%C3%AE...
https://fr.wikipedia.org/wiki/Cr%C3%A8me_fra%C3%AE...
4. 6. 2018 20:13
Nechápu, proč mícháte dohromady italský sýr s francouzským názvem smetany, stačilo to snad napsat česky, nebo ne?
10. 12. 2017 17:42
10. 12. 2017 17:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 12 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 16 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 5 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 6 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 7 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 8 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 9 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 11 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 11 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 12 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 13 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněné kynuté knedlíky podle bronzových kuchařů z olympiády: Kouzlo je ve vanilkovém krému a makové drobence
Jak připravit nejlepší tvarohovou pomazánku. Máme ji hotovou během chvilky, přitom je zdravá a vynikající
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Další recepty
Tématické fráze: gorgonzola recepty pomazánka z gorgonzoly recepty s gorgonzolou recepty z gorgonzoly gorgonzola pomazánka gorgonzolou pomazánka z gorgonzoly s tvarohem recept na gorgonzolu pomazánka s gorgonzolou gorgonzola pomazánka recept sýr gorgonzola pomazanka sýrová pomazánkaz gorgonzolou tvarohova pomazanka s gongonzolou creme liquide recept těstoviny, vlašské ořechy, gorgonzola, víno
Suroviny: gorgonzola, tvaroh plnotučný, crème frâiche, ořechy vlašské, chléb, ořechy vlašské, hruška
Tvarohová s gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xA6B
4 názory