Chleba pro Popelku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 144 kJ / 2 664 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,82 g |
Tuky | 101,32 g |
Vláknina | 36,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,10 g |
Sůl | 10,22 g |
Sacharidy | 328,88 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/chleba-pro-popelku/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 3. 2018 18:05
4. 3. 2018 17:25
Moc děkuji za recept .
22. 12. 2017 16:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 11 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 16 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 5 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 6 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 8 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 8 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
9 častých chyb při pečení kváskového chleba: Co může být příčinou vašich nezdarů
Další recepty
Tématické fráze: teplo na rozkvas kváskový chleba pro popelku rozkvas na chléb recept semínková zápara zápara do chleba odměříme do misky semínka a zalijeme je vřící vodou pekárnománie - teplota pečení
Suroviny: kvas žitný, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, voda, semínka lněná, slunečnice loupaná, semínka dýňová, semínka sezamová, vločky ovesné, voda, voda, mouka chlebová pšeničná, sůl, kmín drcený
Chleba pro Popelku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8nog
3 názory