Hlavička z Jižních Čech
Ochutnejte Jižní Čechy v každém soustě s tímto lahodným pokrmem, který vás zavede na cestu poznání regionální kuchyně. Hlavička, tradiční pokrm této krásné oblasti, láká svou autentičností a bohatou chutí.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 17 598 kJ / 4 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,06 g |
Tuky | 307,52 g |
Vláknina | 16,44 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 20,46 g |
Sůl | 48,99 g |
Sacharidy | 134,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
1 balení dětské krupičky je 500 g, strouhanky se myslí stejný objem jako krupičky, nikoliv stejnou váhu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 4. 2014 22:39
Dobrý recept, byla to trošku změna oproti naší tradiční velikonoční nádivce, ale díky za ni...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 6 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 9 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 10 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Smetanová mňamka
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 1 hodinou
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 2 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 3 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 3 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 4 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 5 hodinami
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 5 hodinami
American pancakes
mibrix uvařila před 5 hodinami
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 5 hodinami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co je nezbytné přidat do velikonoční hlavičky? Jaké maso a bylinky na nádivku použít, aby skvěle chutnala
Jak vmíchat bílkový sníh do těsta. Při správném postupu budou moučníky krásně nadýchané
Pět kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Maso je lepší osmahnout, nadýchanost zajistí sníh z bílků a pórek dodá šťavnatost
Další recepty
Tématické fráze: velikonoční hlavička s kvasnicemi hlavička kvasnice velikonoční hlavička z krupice velikonoční hlavička s krupicí recept na velikonoční hlavičku hlavička s kvasnicema hlavicka z krupice velikonoční hlavička s s kvasnicemi hlavička recept recepty velikonoční hlavička recept hlavička velikonoční hlavička s krupice velikonoční nádivka v jižních čechách hlavička s kvasnicemi hlavička z krupicky hlavička bez krupičky velikonoční hlavička kvasnice velikonoční hlavička krupička levandulovy cukr velikonoční hlavička recept s kvasnicemi
Suroviny: bůček uzený, vývar masový, krupice dětská, strouhanka, česnek, sůl, kvasnice, rohlík, bílek, kopřivy, tuk, strouhanka
Hlavička z Jižních Čech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wj18
1 názor