Topinky s václavkovou směsí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 117 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,84 g |
Tuky | 67,69 g |
Vláknina | 9,54 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 24,68 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 17 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 20 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 9 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 9 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 11 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Další recepty
Tématické fráze: smes na topinky z václavek recepty z vaclavek smès z václavek na topinky želeninova smes svaclavkami na topinky recept na moravské topinky
Suroviny: olej, cibule, česnek, slanina, sůl, pepř mletý, kmín drcený, tymián, protlak rajčatový, protlak,
Topinky s václavkovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YPwp
0 názorů