Marinovaná panenka s omáčkou z červeného pesta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 097 kJ / 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,57 g |
Tuky | 50,03 g |
Vláknina | 1,81 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 8,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 6 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 11 minutami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 23 minutami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 50 minutami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 52 minutami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 55 minutami
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 58 minutami
Tvarohová rychlovka
Klarson uvařila před 58 minutami
Moc dobré naložené kuřecí maso
horkja uvařila před 58 minutami
Jednoduchý domácí chleba
OlgaBunatova uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Jak připravit panenku? Poradíme vám tipy, jak dosáhnout šťavnaté a zároveň křupavé vepřové panenky
Marlenka, medový dort s krémem a ořechy: Víte, odkud pochází a jak se připravuje?
Další recepty
Tématické fráze: marinovaná panenka marinovana veprova panenka s peprovou omackou
Suroviny: panenka vepřová, olej, šťáva citronová, hořčice francouzská, česnek, bylinky, sůl, pepř, smetana, pesto bazalkové, vývar, olej
Marinovaná panenka s omáčkou z červeného pesta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p5v6
0 názorů