Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová panenka na jablkách marinovaná s dijonskou hořčicí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

2. 8. 2009 18:34

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 612 kJ / 1 102 kcal
Bílkoviny3,36 g
Tuky117,20 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,70 g
Sacharidy7,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejlepší přílohou jsou brambory, předem uvařené do poloměkka, nakrájené na čtvrtky a opečené v troubě na olivovém oleji s mořskou solí a pepřem

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 2. 2011 13:43

Nejdříve jsem myslela,že udělám tento recept přesně,ale postupně jsem zjistila,že nemám žádané indigrience a tak jsem to musela trošku změnit,dala jsem kremžskou hořčici a místo bazalky kopr a libeček z mrazáku;-)Je to vynikající i když to nebylo přesně podle receptu.Dávám bod a určitě vyzkouším přesně podle receptu.;-):yes:+1 přidávám foto:-K

mimosa mimosa

13. 11. 2010 13:55

Dnes jsem toto dělala,chutnalo nám moc,jen nemám omáčku tak tmavou,protože jsem připečeniny nesetřela do pekáčku/myslím/Dávám bodík a fotku

Honza U

17. 10. 2010 13:09

tak dnes uvařeno a teď snězeno. neměl jsem Dijon hořčici dal jsem plnotučnou. Bylo to úžasný. K tomu jsem udělal pečený nový brambory rozkrojený na půl, přelitý nivovo česněkovým dresinkem s domací majonézou ale jen maličko, abych nepřebil ta jablka.
manželka hlásí proč vaří, když mi to tak jde:-):yes::yes::yes::-p

Spuname

4. 2. 2010 20:57

jana73 - Tvoje fotky jsou vždy krásné, ale - neuraz se: tady u tohoto receptu jsou dvě téměř stejné fotky a jedna mohla být ze vzdálenějšího pohledu, lépe to jídlo vynikne;-)

rudanka

4. 2. 2010 18:29

mňam,mňam :yes:

Romča

21. 12. 2009 13:09

Právě jsem dojedla a strašně jsem si pochutnala! jednoduché, rychlé a lahodné jídlo! Doporučuji!:-K

spagetka spagetka

19. 12. 2009 17:48

Tohle vidím na pohoštění mezi svátky :-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 12. 2009 12:28

Jani, nádherná žravá fotka:-p:yes:

jana73

15. 12. 2009 19:55

Tak dnes uvařeno:-K šťáva k masu s jablkem je moc dobrá. Uděluji bod:yes: a přidávám fotku.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová panenka recept nakládaná vepřová panenka vepřová pečeně na jablkách nakládaná vepřová panenka veprova panenka recept marináda s dijonskou hořčicí nadívaná panenka vepřová panenka recepty marinovaná vepřová pečeně vepřová panenka nejlepší recepty vepřová pečeně s horčící marináda z dijonské hořčice nadívaná vepřová panenka recept veprova panenka dijonska marinada vepřová pečeně pohlreich marináda na vepřovou panenku vepřová pečeně na hořčici veprova panenka marinada nejlepsi veprova panenka

Suroviny: svíčková hovězí, jablko červené, máslo, olej olivový, hořčice dijonská, sušená bazalka, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Vepřová panenka na jablkách marinovaná s dijonskou hořčicí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/869r