Paštika z drůbežích jater podle mojí babičky
Suroviny
Porce: Dokud se nevymaže.
Nutriční hodnoty
Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,79 g |
Tuky | 103,49 g |
Vláknina | 18,15 g |
Cholesterol | 2,24 g |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 40,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje babčka dělala paštiku z husích jater s husím sádlem, ale já vyzkoušela všechna drůbeží játra a dobrá byla vždycky. Pravda, husí játra jsou husí játra, jsou samozřejmě nejlepší. Ale jsou drahá a lze je nahradit. A na čerstvý chléb je to pokaždé velká bašta.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 1 hodinou
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 6 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Právě bylo uvařeno:
Kanellbular - skořicové šneky
Mensi uvařil před 4 minutami
Placky s medvědím česnekem
MarcelaPa uvařil před 8 minutami
Nadýchaný perník
MartinaKucharka uvařil před 21 minutami
Vepřová kýta po uhersku
Ivet88 uvařila před 24 minutami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
eskymak uvařila před 54 minutami
Mini Pavlova
Mirka H uvařila před 1 hodinou
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova uvařila před 1 hodinou
Nejjednodušší rajčatová omáčka na těstoviny z italské kuchařky
BronislavaP uvařila před 1 hodinou
Skořicové šneky
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Piškotový korpus
Standula002 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Kynuté knedlíky trochu jinak: Nadýchaný alpský knedlík maxi velikosti s mákem a vanilkovou omáčkou chutná božsky
Pažitka ozdobí jarní stůl a příjemně dochutí vaječná, tvarohová a další jídla. Podívejte se, jak ji můžete využít
Další recepty
Tématické fráze: nastavena kureci pastika drůbeží paštika mandlova játra od babičky paštika z drůbežích jater drůbeží pašika s portské jak restovat jatra na pastiku játra v sádle
Suroviny: játra drůbeží, cibule, máslo, pepř čtyř barev, tymián, majoránka, brusinky, koření nové koření, brusinky, sůl, máslo
Paštika z drůbežích jater podle mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wL2m
0 názorů