Vaječná tlačenka s vůní láku z okurek
Vaječná tlačenka je oblíbeným pokrmem, zvláště o svátcích jara. Přísun vařených vajec od koledníků můžete zužitkovat právě do této pochoutky. I když samotná vejce už nikdo nechce, tak v této podobě si je rád naloží na talíř.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 6 181 kJ / 1 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,43 g |
Tuky | 106,67 g |
Vláknina | 11,68 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 9,75 g |
Sacharidy | 34,68 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 7 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 8 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 8 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 9 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 10 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 10 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 10 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit želatinu? Je skvělá do krémů nebo k polévání sladkých či slaných dortů a zákusků
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí
Jak se připravuje vaječná tlačenka? Báječné studené pohoštění nejen pro koledníky
Další recepty
Tématické fráze: vaječná tlačenka vaječná tlačenka recept zelatina na vajecnou tlacenku recept vaječná tlačenka lak na tlačenku váječná tlačenka-recept vaječná tlačenka z mražené zeleniny
Suroviny: lák z okurek, voda, želatina na vaječnou tlačenku, majonéza, vejce, sůl, šunka, okurky sterilované, směs zeleninová mražená, petrželka, pažitka, pepř mletý
Vaječná tlačenka s vůní láku z okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nymP
18 názorů