Terč z vinné klobásy se slaninou, zapečený s bramborem a čedarem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 746 kJ / 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 40,40 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 88,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2023 21:19
11. 7. 2019 12:15
10. 7. 2019 20:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 16 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 6 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 7 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 8 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 8 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 9 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 9 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 9 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: zapečené vinné klobásy recepty z vinné klobásy vinná klobása recepty vinná zapečená klobása recept vaříme z vinné klobásy vinna klobasa
Suroviny: klobása vinná, brambory rané, paprika sušená uzená, sýr chedar, slanina uzená, olej olivový, máslo, kmín drcený, bazalka čerstvá
Terč z vinné klobásy se slaninou, zapečený s bramborem a čedarem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p1wy
3 názory