Výtečná houbová cibulačka
Suroviny
Porce: 4 a více
Nutriční hodnoty
Energie | 2 518 kJ / 602 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,51 g |
Tuky | 46,07 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,14 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 10. 2019 12:03
...tento rcp jsem zvolil kvůli pomalu dělané cibuli (kdysi dávno jsem četl doporučení od nějakého Mišelína, že cibuli smažit spíše naprudko)
Proč cibuli dusit při nízké teplotě? Cibule změkla po pár minutách a takto vydržela pěnit půl hodiny... Výhoda tohoto způsobu je, že jeden u plotny nezapustí kořeny I posléze měla cibule barvu jako vlasy děda Vševěda (jak známo, děda nebyl brunet, že
Zásmažku jsem dělal také při nízké teplotě a také se takřka nemusela míchat
Místo houstiček byly nakostičkované brambory, a květ jsem dal pouze sobě na talíř (jinak by mě paní casinová hnala potěhem
PS
No, s brambory jsme měli poloviční štěstí
Jedna sorta byla bez plísně vo vnútri
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 5 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 9 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 1 hodinou
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 1 hodinou
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 2 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 4 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 4 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 5 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 6 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čerstvý libeček skvěle ochutí jídla naší letní kuchyně. Snadno si ho připravíme i do zásoby
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Další recepty
Tématické fráze: houbová cibulačka pol.cibulačka cibulačka recept
Suroviny: houby, cibule, máslo, mouka hladká, kmín celý, sůl, pepř, květ muškátový, petrželka zelená, krutony
Výtečná houbová cibulačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AV0l
16 názorů