Masopustní koblížek plněný
Suroviny
Porce: 30 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 15 374 kJ / 3 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,62 g |
Tuky | 68,78 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 767 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 613,11 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Smažíme v rozpáleném tuku po obou stranách.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2020 17:24
23. 2. 2020 17:01
23. 2. 2020 16:36
23. 2. 2020 16:07
P.S. Někdo smaží třeba ve ztuženém pokrmovém tuku .......
23. 2. 2020 13:03
23. 2. 2020 12:58
Zanechme zbytečných snah!
Je to marnost nad marnost, že
23. 2. 2020 12:52
A ta imaginární většina, naštěstí chápe.
23. 2. 2020 12:40
23. 2. 2020 12:33
A nezměnila jsem postup pouze dopsala, že je lepší teplé mléko a smažit v oleji kdyby někoho nedej bože napadlo smažit ve vodě.
23. 2. 2020 12:25
Pokud plníte způsobem jak píšete, a náplň vám při smažení nevytekla, pak smekám
***
No a pokud v receptu změníte postup (vlažné mléko, smažení zprudka) pak by bylo fér to zmínit i v komentáři, jinak ti kteří vás prve na nesrovnalosti upozornili vypadají jako neschopní břídilové a tydýti, že
23. 2. 2020 12:19
A že nevíte, co to znamená, tak jsem vam to vysvětlila. Většina chápe základní recept bez problému.
23. 2. 2020 12:09
23. 2. 2020 11:57
Vynuté těsto přemístíte na posypaný vál, vytvarujete silnější hady, ze kterých ukrajujte stejné dílky, které plníte povidlovou náplní,bochánek zabalíte stejně jako vdolek.
23. 2. 2020 11:44
Já znám plnění před smažením - rozválet těsto, lžičkou hromádky náplně, další plát těsta a vykrajovat koblížky, vykrájené zbytky znovu bez dalšího podsypání!!! zpracovat a opakovat...
Nebo plnit až hotové koblížky, to mám radši...
Když už jako začátečník již od mateřské školky vím, že droždí potřebuje vlažné mléko, tak mne v MŠ neučili, že koblížky vkládáme do aspoň 3 cm vysoké vrstvy horkého oleje ( vyzkoušíme jeden koblížek nebo ještě lépe ždibec těsta), přiklopíme pokličkou, po osmažení z jedné strany otočíme a dosmažíme už bez pokličky...asi jsem chodila do nějaké špatné MŠ
23. 2. 2020 11:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 16 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 17 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 20 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 9 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 10 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 11 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Ledové matcha latte a frappuccino jako ze Starbucksu: Zelený nápoj z čajového prášku dokonale osvěží a „nakopne“
Další recepty
Tématické fráze: plněné koblížky masopustni plnene koblizky nekynute masopustní koblížky plněné a smažené koblížky
Suroviny: mléko, droždí, cukr, žloutek, máslo, cukr, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, citron, rum, mléko, povidla švestková, rum
Masopustní koblížek plněný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L4kA
28 názorů