Zapečené brambory s kysaným zelím
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 219 kJ / 1 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,88 g |
Tuky | 71,62 g |
Vláknina | 35,30 g |
Cholesterol | 291 mg |
Sodík | 5,51 g |
Sůl | 13,23 g |
Sacharidy | 193,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsme s mamkou našly kdysi v osmdesátkách v páteční příloze Rudého práva (kupovali jsme domů kvůli TV programu). Přesně si recept nepamatuji, ale přibližně takto u nás zdomácněl.
V receptu píšu smetana 15-30 procent. Je to hlavně pro ty, co zápasí jako já s váhou a pak si dají zákusek. V původním receptu byla šlehačka. Včera jsem to dělala s 15% smetanou - nějaká krémová na omáčky a bylo to moc dobré. Nedávejte méněprocentní, brambory se neudělají a smetana se sráží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Kefírový koláč
jubull uvařil před 2 minutami
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 9 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 11 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 12 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 12 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 12 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
18 osvědčených receptů, podle kterých proměníte přebytečné uzeniny v plnohodnotné jídlo
Další recepty
Suroviny: brambory, zelí kysané, smetana, salám gothaj, cibule, sůl, pepř, olej
Zapečené brambory s kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PBo2
0 názorů