Hedvábná kukuřičná kaše (polenta, mămăligă, kačamak, bakardan, pura), základní
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 991 kJ / 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,06 g |
Tuky | 7,76 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 87,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Lze vyhledat i podle názvů turecké žito, turkyň.
Kaši lze jíst i ztuhlou - podle obsahu vody. Postačí prohřátí na pokojovou teplotu 4-5 hod.
Není nutné přidávat zásaditou látku jako při vaření kukuřičných zrn, nedostavují se tíživé studené pocity při zažití.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 6 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 9 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 3 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 3 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 8 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 9 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 9 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 10 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:49
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:48
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Další recepty
Suroviny: mouka hrubá, voda, sůl, máslo
Hedvábná kukuřičná kaše (polenta, mămăligă, kačamak, bakardan, pura), základní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JvmK
0 názorů