Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švýcarské ražničí

Když máme hluboko do kapsy, hodí se nám mít po ruce chutné recepty za pár kaček. Toto švýcarské ražničí patří mezi ně. Sýr se šunkou napíchneme na jehlu a usmažíme v trojobalu.

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

6. 8. 2009 17:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj- recept mi přišel meilem

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Věrka.

2. 10. 2009 12:41

Recept dobrý a rychlý, ale souhlasím s Martinkou. Je to přesně tak jak píše, u některých projde naprosto vše a u některých jsou hned hlášky, že je to nevhodný recept atd.

tejaja tejaja

11. 8. 2009 17:00

Martinka ďakujem, je to ako pohladenie po duši. Skutočne sa ma to vtedy dotklo, aj pomazánky sú jedlá. ;-(Podľa čoho sa hodnotí kreatívny recept ? Podľa nákladnosti, zložitosti technológie prípravy ? Kreativita spočíva v tom, ako aj z jednoduchého receptu alebo jedla vykúzlim na tanieri niečo, čo sa je samo, ako sa u nás vraví. A to je už o mojej kreativite. Ešte raz ďakujem.

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 8. 2009 13:23

Marti, já se nezlobím, fakt. Jsem jen člověk a určitě jsem se nechtěla obohatit o body, věř mi. Stalo se, někdo je rád, že se stalo. Je to, jak u tejaji, taky je super kuchařka a taky sem tam dá něco nekreativního. Já nejsem kuchařka, vaření se mi líbí hlavně se mi líbí tady ty super stránky a lidičky tady. Taky mám ruku v gipsu až k rameni:-( a jsem ráda, že jsem to ražničí napíchala, to nebylo tak náročné.:-D Tak dál sleduj a já osobně fakt budu ráda, když budeš vařit s náma a poznáš, že tu je fajn. Jen se zapojit do dění;-)

Martina

11. 8. 2009 10:19

Bibinko vidíš, tohle je taky přístup, jak lidi odradit, když nesmějí ani vyjádřit názor. Šlo mi čistě o to, že tu ten recept už je, jinému by to jen tak neprošlo, Janě jo, protože recepty má parádní, o tom žádná, taky jsem si stihla všimnout. Taky jsem si všimla, že za takové nekreativní recepty v době soutěže jste tejaje vyčinily a to mívá jinak taky super recepty.
Že jsem neregistrovaná neznamená, že to tu pečlivě nesleduju.

Jani, jestli jsem se Tě dotkla, tak se moc omlouvám, to jsem neměla v úmyslu a opravdu vím, že sem dáváš moc zajímavý recepty a spoustu jich mám doma vytištěných. Tak se nehněvej, jenom jsem se chtěla zastat ostatních, kterým se tu vyčítají různý věci. Tak promiň a přijde zas nějaký recept na pořánou mňamku.

Bibinka Bibinka

11. 8. 2009 10:09

Martino(neregistrovaná), jestli tě mohu poprosit, už toho vyjadřování k tomuto receptu ukonči;-)je to protivný na čtení našich odkazů, mě osobně to negativně ruší a nevím o co ti jde:-? to je v podobných receptech normální postup, my to nijak nerozpitváváme, ty jsi neregistrovaná a pořád do receptu šiješ-tak toho pro klid už nech a raději se zaregistruj.;-)Mimo jiné má Jana R. senzační recepty:yes::-!

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 8. 2009 09:53

Martino, už mne opravdu unavuje každému tvrdit, že to tady není pro vyvolené a nic mne tak nerozhodí, jako taková poznámka;-(! Když si tak všeho všímáš, zajdi na pokec, jestli tě někdo nepřivítá srdečně, jak je tady zvykem. Já můžu mluvit jen za sebe. Jsem ráda za každého nového uživatele. Allis, máš pravdu, stačí to tak?:-S

allis

11. 8. 2009 09:47

Jani, když vyměníš salám za šunku, šunku za šunkový salám, šunkový salám za gothaj, gothaj za klobásu, klobásu za lovečák, eidam za ementál, ementál za goudu, goudu za nivu, nivu za rokfór, rokfor za hermelím, hermelín za brie........... ej to bude receptů a každý bude chutnat úplně jinak. Promiň, nemyslím to zle, jen se usmívám... copak jsme v kuchyni tak nekreativní, že neumíme vyměnit salám za šunku a představit si úúúplně rozdílné chutě? Doufám, že jsem si teď nešťouchla do vosího hnízda :-D
Pěkný den všem, v kuchyni i jídelně, v práci či při psaní receptů ;-)

Martina

11. 8. 2009 09:45

Já tu ty přibývající recepty denně sleduju, tak vím, jaké je to množství. Šunka a salám, chuťově je to určitě rozdíl, ale řekla bych tak významný, že se to dá dát do komentáře.
Už to tu někdo psal a mě už to taky přijde, že je to tu spíš pro vyvolené...

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 8. 2009 09:13

Martino, ale kdyby ses pořádně zajímala o dění tady, tak by sis i přečetla, že já se zastanu každého s podobným receptem a holky jsem prosila, aby dělaly totéž. Jenže, asi vůbec nemáš představu, kolik denně tady přibyde receptů. Jistě chápeš, že ani podle názvu jsem v podobných tady ten najít nemohla a chalupářské ražničí je zase úplně o něčem jiném a ten ražník je s dietním salámem. No a šunka a salám-to snad je rozdíl, nebo ne? Obojí jsem dělala!!! Nedá se to chutí vůbec srovnat.

Martina

11. 8. 2009 08:56

Jani nezlob se, nemyslím to zle, ale nelíbí se mi, že jiným tady stejné věci vyčítáte a pak sami děláte totéž, bylo to dva dny zpátky, co jsi pod ten recept psala komentář, tak to bys musela mít hlavu opravdu hodně děravou. Nedalo mi to, abych to nenapsala, protože totéž bylo s těma bylinkama, pak jsi ten recept asi smazala.
Mě se nelíbí, že jiným vyčítáte, jaké vkládají hrozné recepty nebo že vkládají, co už tu dávno je, ale vyčítá se to jenom některým.

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 8. 2009 22:13

Martino, možná, že když si přečteš oba recepty pořádně, že to pochopíš a já nemám v hlavě kompas, abych si všechno pamatovala;-)

Martina

10. 8. 2009 18:44

Jani nějak jsem nepochopila, proč opět vkládáš recept, co tu někdo dal dva dny před tebou a sama jsi k tomu psala komentář....

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 8. 2009 18:07

No, včera jsem si to udělala na večeři a moje polovička se dívala podezírvě, co to zase vyrábím. Pak šel na karty a jak se vrátil, takové studené to zblaznul a říkal, že to bylo vynikající. Mi to taky chutnalo;-)

Sodovka Sodovka

7. 8. 2009 17:39

Dělám klasický smažák = sýr, šunka, sýr.Ale udělat ze stejných ingrediencí špíz mě nenapadlo. Špíz na talířku vypadá decentně. Sakra, já to musím co nejdřív udělat.:-p Dík za prima nápad a posílám bodíka.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ražničí recept švýcarské ražničí ražničí švícarské ražniči ražniči na oheň recepty řažniči recept ražničí ražniči na ohni ražničí recepty švýcarské recepty recept na ražničí ražniči se sýrem rozdíl mezi ražničí a špízem švýcarské ražniči recept super ražniči syrove raznici super minutky švýcarké ražničí rozdíl mezi špízem a ražniči švýcarská šunka

Suroviny: sýr eidam, šunka, strouhanka, vejce, olej

TopRecepty.cz

Švýcarské ražničí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9QOD

Naposledy jste si prohlédli