Prejt
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 135 kJ / 32 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept na kočičák jsem sem už vložil dříve.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 16 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 16 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 17 hodinami
Sýrové bulky
Přidáno před 23 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Právě bylo uvařeno:
Vepřová kotleta - rychlá
bertidlo uvařila před 9 minutami
Domácí houskový knedlík
Karoli uvařila před 17 minutami
Jednoduché vynikající langoše
petrysek2307 uvařila před 27 minutami
Plátky panenky na másle
Zuzka1023 uvařila před 1 hodinou
Ovesný koláč s jogurtem a ovocem
katka639 uvařila před 1 hodinou
Masové kuličky v rajské omáčce
tomikk81 uvařila před 1 hodinou
Bramborové krokety se sýrem a anglickou slaninou
Monika.b19 uvařila před 2 hodinami
Kynutý makový závin
monika.jandikova uvařila před 2 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
gedzitka uvařila před 3 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lepenice jako vynikající příloha k jitrnici a k jelitu. Jak ji připravit, aby chutnala přímo dokonale
Deset odpovědí na nejčastější otázky k zabijačkám: Poradíme základy, které potřebujete vědět a nemáte se koho zeptat
Jak připravit a upéct prejt v několika krocích. Jde to i bez zabíjačky
Další recepty
Suroviny: koleno vepřové, žemle, játra vepřová, česnek, zázvor mletý, koření nové koření, pepř mletý, majoránka, sůl
Prejt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qw8R
0 názorů