Kopřivové knedlíčky
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 938 kJ / 2 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,24 g |
Tuky | 141,84 g |
Vláknina | 74,26 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 6,67 g |
Sacharidy | 216,03 g |
Postup přípravy
-
Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
-
TIP Nejlepší recepty z kopřiv. Jak kopřivy správně zpracovat a využít v kuchyni
Poznámka autorky receptu
Tradiční pokrmy či obecně jídlo jsou významnými tématy mnohých festivalů a slavností, které probíhají v Jižním Tyrolsku po celý rok.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 4. 2022 11:44
20. 4. 2022 11:37
20. 4. 2022 10:26
www.gallorosso.it/it/mescite-contadine/ricette-tipici/canederli-alle-ortiche-41/
19. 4. 2022 22:28
19. 4. 2022 22:14
19. 4. 2022 21:28
19. 4. 2022 20:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 2 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 3 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 57 minutami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 1 hodinou
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 3 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 3 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 3 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kopřivy mají široké využití v pokrmech lidových i moderních. Víte, jak z nich připravit omeletu či pomazánku?
Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů
Další recepty
Suroviny: pečivo, sůl, mléko, pepř, kopřivy, ořech muškátový, cibule, mouka, česnek, máslo, parmazán, vejce, máslo
Kopřivové knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xmgk
7 názorů