Černá buchta bez vajec s ananasem a višněmi
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Hrnek = 250 ml. Množství na hluboký plech 32x23 cm.
Nutriční hodnoty
Energie | 15 624 kJ / 3 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,20 g |
Tuky | 107,93 g |
Vláknina | 29,19 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 618,95 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 4. 2023 22:34
Nadja: děkuji, je to zajímavé
17. 4. 2023 22:22
Marie Svarcova: Když máš vyzkoušeno, tak určitě neměň. Mne to jen zarazilo, protože jsem to nikdy neslyšela. Máš-li chuť, podívej se tady: cs.wikipedia.org/wiki/Kyp%C5%99ic%C3%AD_pr%C3%A1%C5%A1ek
17. 4. 2023 21:09
Nadja: děkuji za informaci, já jsem ten recept dostala asi před 15 -20 lety a už podle něj peču celou dobu a nikdy nebyl problém - vždy je upečený korpus velmi dobrý tak na tom nic měnit nebudu. Možná to má ještě jiný důvod ale netuším jaký a zeptat už se nemohu - je mi líto. Hezký zbytek večera,
17. 4. 2023 20:37
Marie Svarcova: Maruško, děkuji za odpověď, ale prášek do pečiva již kyselou složku nebo složky obsahuje, takže není nutné přidávat ocet, spíše naopak. Tím se jen urychlí reakce a prášek nebude správně působit v troubě.
17. 4. 2023 17:29
Nadja: děkuji za komentář a přesně tak funguje i prášek do pečiva také pění když se přidá ocet - zkusila jsem to . Přeji krásný den
17. 4. 2023 17:03
Jaký účel plní ocet v těstě? Vím, že je nutný v případě použití sody, aby se uvolnil oxid uhličitý pro nakypření těsta. Ale při použití prášku do pečiva?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 6 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 10 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 51 minutami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 2 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 2 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 3 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 5 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 6 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 6 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 7 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak používat černuchu? Semena jsou vhodná do těst, na zdobení pečiva i k dochucování jídel indické kuchyně
Svatí Pankráci, Serváci, Bonifáci vás se bojí všichni sedláci! Pranostiky na tři zmrzlé měly svoje kouzlo
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, prášek do pečiva, cukr krupice, kakao, sůl, ananas, olej slunečnicový, esence vanilková, ocet, ananas, kompot, šťáva višňová, voda, sirup višňový, pudink, šlehačka, ovoce
Černá buchta bez vajec s ananasem a višněmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYxN7
6 názorů