Mléčná polévka s pažitkou
Lehce nakyslá chuť mléčné polévky s bramborem vám zajisté připomene vaše dětství u babičky, či školní jídelnu. Není nijak zvlášť obtížná na přípravu a čerstvé bylinky dodají jemné polévce příjemně svěží chuť.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 406 kJ / 1 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,95 g |
Tuky | 65,31 g |
Vláknina | 7,30 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 531 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 61,90 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 6. 2023 10:35
6. 6. 2023 07:31
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 15 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 7 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 7 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 8 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 9 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět variant chřestu: Krémová polévka pro labužníky, dokřupava osmažený v těstíčku a luxusní chuť má jako náplň v palačince
Jak dlouho vařit vejce naměkko, nahniličku nebo natvrdo?
Na rychlé oloupání cibule pomáhají různé vychytávky. Vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje
Další recepty
Suroviny: brambory, cibule, mléko, vejce, voda, pažitka, libeček, kmín celý, pepř mletý, sůl, sádlo, mouka hladká
Mléčná polévka s pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN7BW
2 názory