Angreštové nanuky
Horké léto a ovocné mražené dobroty jdou perfektně k sobě. Pokud vám právě dozrává angrešt, zkuste připravit jednoduché domácí nanuky. Vodovou variantu zaměňte za smetanovou verzi, zapněte mrazák na frost a za chvíli můžete mlsat.
Suroviny pro 12 kusů
12 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 6 475 kJ / 1 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,90 g |
Tuky | 61,35 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 235,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Někdy je lepší přidat více cukru, angrešt bývá často kyselý. Čím více přidáte cukru, tím déle to bude mrznout.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 7. 2023 07:17
8. 7. 2023 14:21
zuzi777a (moderátorka): Hlavně ten cukr jinak to bude opravdu hodně kyselé.🙂🙂
8. 7. 2023 13:18
Angrešt mi právě dozrává, zkusím.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 19 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 20 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Original.styl@seznam.cz uvařila před 6 sekundami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
divozenka666 uvařila před 13 sekundami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 7 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 8 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 12 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 12 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 12 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 12 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
Poradíme, jak snadno vyrobit domácí zmrzlinu bez zmrzlinovače. Stačí několik málo ingrediencí a správný postup
Anýz, koření s výraznou chutí, se používá do sladkého i slaného pečiva a k nakládání zeleniny
Další recepty
Suroviny: angrešt, cukr, smetana ke šlehání, mléko, cukr vanilkový
Angreštové nanuky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2ZyL
3 názory