Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kremrole s malinovým sněhem podle Josefa Maršálka

Kremrole jsou jedním z tradičních dezertů u nás. Křehké těsto se doslova rozpadá na jazyku a doplňuje ho nadýchaná sněhová náplň s malinovou příchutí. S receptem na tuto dokonalost se podělil cukrář Josef Maršálek.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 20 min

80 min (60 min příprava + 20 min tepelná úprava)

8. 3. 2024 10:57

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie14 728 kJ / 3 520 kcal
Bílkoviny51,65 g
Tuky167,59 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 747 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,58 g
Sacharidy447,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, máslo, smetana ke šlehání, jogurt, sůl, bílek, cukr krupice, šťáva citronová, vejce, cukr krupice, maliny sušené

TopRecepty.cz

Kremrole s malinovým sněhem podle Josefa Maršálka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6PRw