Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí pečeně po italsku

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 440 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 420 min

440 min (20 min příprava + 420 min tepelná úprava)

18. 12. 2009 00:39

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 430 kJ / 2 732 kcal
Bílkoviny261,41 g
Tuky141,78 g
Vláknina19,12 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 716 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy95,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept do mého milovaného pomalého hrnce. Už ani nevím, kde jsem to kdy viděl, ale zkusil, a zařadil do domácího repertoáru. Proto se o něj musím podělit.

A zde je link na recept: http://www.toprecepty.cz/recept/3850-ropa-vieja---...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pavlino

23. 7. 2012 15:40

Bahula Bahula

22. 7. 2012 23:53

Opět pěkný receptík :yes:+

Drobek Drobek

22. 7. 2012 23:47

Jana Remkova: Ale to se dá napravit :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 7. 2012 23:45

Drobek: a já bych ho měla moc ráda a nemám;-):-p

Drobek Drobek

22. 7. 2012 23:32

thomassinofiluta: kéž bych za to byl placenej, nejsem. Prostě ten hrnec mám rád, rád v něm vařím, a jak se tady v Americku říká, znalosti se musí šířit (share v orig.). Tak je šířím. ;-)

thomassinofiluta

21. 7. 2012 17:56

Vykašlete se na pomalý hrnec, jen je tady za to někdo placenej:-D. Stačí v normální troubě, je to vcelku snadný a nedá se na tom moc zkazit. Vyzkoušel jsem a dávám***.

magdalenka magdalenka

15. 3. 2010 13:05

Pomalý hrniec je ELEKTRICKÝ SPOTREBIČ, v ktorom sa jedlo varí pri veľmi nízkej teplote. (Zvláštne receptúry jedál)

Lucie

15. 3. 2010 12:39

Co znamena ten pomalej hrnec? ze behem tech 6 hodin nemusim volat hasice,jestli to budu ignorovat jak je psano....:-?

*-kiss-*

15. 2. 2010 00:44

vis co pravě jsem v itálii a tam to hovězí nechutna tak dobře ale když by používaly tvj recept tak by tam měli v restauracích narvano;-);-);-);-);-):yes::yes: za tento rcept musím dát bod

vybusna vybusna

20. 12. 2009 12:57

thomassinno thomassinno

20. 12. 2009 12:43

vybusna:
Já jej taky nemám, objednal jsem si na doporučení tento .. tak když tak mrkni, viz odkaz níže :-)
http://www.nakupuj.com/kenwood-cp-658-pomaly-hrnec...

vybusna vybusna

20. 12. 2009 12:36

no...ja si musim ten pomaly hrniec zaobstarat..podla drobka varim velmi rada.....btw...drobek....tu zmes na zahustovanie z ropa vieja, tak ta nema chybu ! je uplne fantasticka! a som velmi rada, ze som este stihla tie nezmensene gramaze surovin. do mrazaku som ju nedala, je v chladnicke stale a nic jej nie je a pridavam ju fakt hocikde...ta by si zasluzila aby si ju vlozil ako samostatny recept.....fakticky.

Vinstr Vinstr

18. 12. 2009 16:54

Taky bodík vypadá to skvěle.:-D:yes:

Jikotka Jikotka

18. 12. 2009 16:41

Ukládám,vyzkouším...:yes::yes::yes::-D

Drobek Drobek

18. 12. 2009 16:11

Bibinko nezkoušel, já mám ten hrnec. Ale juknul jsem teď na netu do normálních receptů a našel že to má být asi 300°F, to je 150°C a každou hodinu otočit. Nevím celkovou dobu pečení, no ale když to otočíš, uvidíš jak to měkne.:-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí krkovice hovězí pečeně hovězí pečeně recept myslivecká hovězí pečeně vepřová pečeně po italsku italská pečeně hovězí pečeně recepty hovězí krkovice recepty pečeně po italsku klasická hovězí pečeně hovězí pečeně vcelku pečené hovězí přední recepty hovězí krkovice recept pomalý hrnec kenwood cp 658 recepty hovezi krkovička recepty pro pomaly hrnec pomalý hrnec kenwod recepty recepty hovězí pečeně recepty pomalé vaření pečené hovězí na česneku

Suroviny: olej, rajče, brambory typ a, cibule, krkovice vepřová, česnek, pepř, žampióny,

TopRecepty.cz

Hovězí pečeně po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K1kM

Naposledy jste si prohlédli