Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 216 247 kJ / 51 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3 013,98 g |
Tuky | 4 022,17 g |
Vláknina | 104,20 g |
Cholesterol | 10,47 g |
Sodík | 164,71 g |
Sůl | 402,00 g |
Sacharidy | 806,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QknL
Moje poznámka
Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QknL
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 6 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 7 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 8 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 9 hodinami
Maková náplň
mismi před 9 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 11 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 12 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí pečeně,
hovězí kulatá plec,
hovězí pečeně recept,
hovězí pečeně recepty,
hovězí pečeně na divoko,
frakfurtská polévka,
pečeně z krkovice,
krkovička recepty,
kulatá plec,
recepty hovězí kulatá plec,
frakfurtská pečeně,
frakfurtská omáčka,
hovězí pečeně krk recepty,
hovězí kulatá plec recepty,
hovězí kulatá plec recept,
kulatá plec recept,
frakfurtská hovězí pečeně,
pecene hovězí,
vepřová plec dle uzenáře,
hovezi pecene na speku
Suroviny:
plec hovězí kulatá,
cibule,
mrkev,
petržel,
koření,
párky,
olej,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
špek uzený
Komentáře (15)
+