Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Panenka zapečená na italský způsob

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 5. 2009 18:36

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 538 kJ / 2 041 kcal
Bílkoviny162,20 g
Tuky148,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,97 g
Sacharidy13,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Lucie

26. 1. 2011 09:37

Dobrý den, recept vypadá moc hezky...s lilkem nemám žádnou zkušenost, můžete mi prosím napsat, jak dlouho se má lilek nechat vypotit? Děkuji a přeji příjemný den.

spagetka

28. 5. 2009 22:50

:-p;-):yes:

JanaDorazinova

28. 5. 2009 15:39

suzano, zkus to teď;-)

suzanna

28. 5. 2009 15:11

Diky moc za odkaz, asi jsem to spatne napsala do vyhledavace, ze mi to nic nenaslo :-D

Eliza

28. 5. 2009 14:22

Suzannko, je tu dobrý recept od Maris, je tam její krásná fotka i dvě moje...;-) V časopisech a kuchařkách se většinou dočteš, že zeleninu máš dusit hodinu - jenže pak je z toho kaše...:-( Asi to tak má být, ale já, stejně jako Maris dusím maximálně půl hodiny. Zkusím dát odkaz...
www.toprecepty.cz/recept/2498-ratatouille/

suzanna

28. 5. 2009 13:21

Eli, prosim te, az budes nekdy delat zminovane ratatouille (taky nevim, jak se to pise:-D), mohla bys sem dat recept i s fotkou? Jednou jsem to zkousela a byla to katastrofa, tak ze bych se nechala inspirovat;-) Verim, ze tvuj recept bude tisickrat lepsi nez ten z casopisu:yes:
Jinak co se tyce tohohle receptu...vypada uzasne a pritom uplne jednodusse:-O:yes:super

dzungila

27. 5. 2009 21:15

Elizo, další z tvých báječných receptů!:yes: A opět famózní fotky!;-)
Já lilek ráda a rodinku už jsem ho taky naučila jíst právě jako grilovaný s česnekem, takže použiju i tento recept a rozšířím jím náš jídelníček.:-p:-p
Bodík!:yes:

Eliza

27. 5. 2009 21:02

Aby to nevypadalo, že jsme nějací "lilkožrouti", je to zkrátka náhoda, tenhle poslední lilek přinesl manžel - když ho vidí, tak prostě neodolá :-) - chtěl, abych uvařila ratatouille (určitě jsem to napsala špatně, prostě "ratatuj", ale zbylo mi naložené maso, které jsem včera nespotřebovala, tak jsem si vybavila pokrm z jedné naší oblíbené restaurace (tam používali roštěnec) a zdá se, že si pochutnal ještě lépe.
Dám sem link na tu naši oblíbenou restauraci, třeba vás jídelníček inspiruje...:-) I když mám pocit, že tohle jídlo už na repertoáru nemají...

Bibinka

27. 5. 2009 20:52

Já se klidně přiznám, že lilek taky nedělám, jednou jsem ho kdysi jedla, ale jeho chuť už si bohužel nepamatuju, tak koupím lilek a budu si jí muset oživit. Eli, ty ho používáš dost a já už na to nemůžu jen tak zírat a neudělat ho-prostě půjdu do něj:-!;-):-D

Jenda1

27. 5. 2009 20:35

Eli, to je nádhera:-). Snad se k tomu lilku brzy dostanu:-S. Kouzelné fotky:-).
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

maris

27. 5. 2009 20:15

Konečně mám internet i na chatě a je to právě včas, abych Ti mohla pochválit další Tvůj nový receptík a poslat bodík:yes: Elizo, moc se mi to líbí:-)

Eliza

27. 5. 2009 19:39

Holky, já jsem naučila jíst lilek i svého konzervativního tchána. Začal tedy grilovaným, pouze očesnekovaným, teď neprotestuje na žádný způsob a dokonce ho vyhledává - tedy u mě, manželova maminka ho nedělá, není žádná experimentátorka a točí svých pár jídel dokola...;-) Hlavně musíte lilek nechat "vypotit" nejméně půl hodiny, raději déle, jinak to bude nerozžvýkatelná "guma". A česnekem rozhodně nic nezkazíte :-)!
Děkuji za pochvalu receptu a body...:-)

pipre

27. 5. 2009 19:28

Páni, to vypadá krásně! Také mne začal lilek lákat, zatím jsem ho nedělala, ale po těch ukázkách, co se s ním dá dělat, určitě vyzkouším.Ukládám a bod :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: ratatuj recept zapečená vepřová panenka vepřová panenka zapečená recept na ratatuj ratatuj recept ratatuj vepřové maso s lilkem vepřová panenka s lilkem panenka v parmazánu recepty veprova panenka panenka s parmazánem vepřová panenka s parmazánem panenka s lilkem vepřová panenka s ratatouille vepřová panenka po italsku veprova panenka v parmazanu panenka parmazán zapecena veprova panenka recepty vepřová panenka s ratatuj vepřová panenka italsky

Suroviny: panenka vepřová, klobása papriková, lilek, sýr mozzarella, sýr parmazán strouhaný, smetana ke šlehání, olivy, koření pizza, bazalka čerstvá, olej, sůl

TopRecepty.cz

Panenka zapečená na italský způsob

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wj8m