Česnekový chleba se sýrem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 841 kJ / 2 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,85 g |
Tuky | 16,10 g |
Vláknina | 41,55 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 5,18 g |
Sůl | 12,72 g |
Sacharidy | 449,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chlebík je vysoký, lehký a voní po taveném sýru a česneku....
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 1. 2013 22:40
Veronika.Hrozna:souhlasím s Cathleen. Z Lídlu je opravdu vynikající a za pár kaček. Vřele doporučuji!
5. 1. 2013 22:11
Veronika.Hrozna: Verco, abych rekla pravdu, tak nevim - mam 3 a uz si nepamatuju, ve ktere jsem pekla tenhle
Ale jestli doopravdy premyslis o koupi, doporucovala bych Bifinett (z Lidlu, kazdy rok zjara ji maji v akci, jindy v nabidce neni) nebo pak nekterou Etu...
Ale jestli doopravdy premyslis o koupi, doporucovala bych Bifinett (z Lidlu, kazdy rok zjara ji maji v akci, jindy v nabidce neni) nebo pak nekterou Etu...
5. 1. 2013 21:52
Která pekárna peče tak kraásný chlebík ? Chystám se nějakou koupit!
27. 6. 2012 20:20
cathleen:Děkuji za radu, určitě vyzkouším
27. 6. 2012 14:58
bystrouska: jsem ráda, Vlaďko, že chleba chutnal.
Střed bochníku se propadá, je-li v receptu příliš mnoho vody nebo droždí. Takže jestli jsi všechno navážila a odměřila správně, může to být třeba i tím, že máš řidší kvásek (= více přidané vody do těsta).
Zkus dát příště jen 330 ml (g) vody a sniž i dávku droždí - místo 14 dej jen 10 g. Mělo by to vyjít
Střed bochníku se propadá, je-li v receptu příliš mnoho vody nebo droždí. Takže jestli jsi všechno navážila a odměřila správně, může to být třeba i tím, že máš řidší kvásek (= více přidané vody do těsta).
Zkus dát příště jen 330 ml (g) vody a sniž i dávku droždí - místo 14 dej jen 10 g. Mělo by to vyjít
27. 6. 2012 10:19
Milá Cathleen Tvůj chleba byl vynikající, ostatně jako vždy , jen se mi propadl a nevím proč Ale určitě jsem ho nepekla naposled Dávám bod a přidala jsem fotku svého propadlého chlebíku.
22. 3. 2011 15:20
Receptík na něj je tady http://www.toprecepty.cz/recept/6809-zitny-kvasek/
22. 3. 2011 15:13
Chleba vypadá moc dobře prosím kde vemu žitný kvásek?Jsem nováček v pečení mám domácí pekárnu a zatím zkouším něco lehčího.
10. 1. 2010 21:23
Ivi, pekla jsem dnes tvůj chlebík v římském hrnci, je výborný. Dala jsem malinko více kvásku a proto jsem musela přidat o trošku více mouky. Nedělala jsem bochník, ale těsto rozprostřela do mírně olejem vymazaného římského hrnce. Po vykynutí jsem potřela mlékem a posypala sezamem. Přiklopila víkem a v troubě byl celkově hodinku a 10 minut. Je opravdu moc dobrý +
10. 1. 2010 12:41
Cathleen. Zase super. Doprčic já se hernajs musím konečně taky dát do toho kvásku. +bodík. Václav
10. 1. 2010 10:24
Ajulko, malý, ale důležitý rozdíl v dělání chlebíka ručně a v pekošce přece jen vidím....chleby pečené v troubě jsou přece jen trochu chutnější, podobné těm, co kupujem v obchodě.
Ale pečka ti je umíchá i upeče sama a můžeš v ní použít i recepty, které nabídnou trochu řidší těsto - při pečení je podrží forma a chlebíky jsou pak nadýchanější a lehčí. Pokud bys chtěla dělat tento chleba z řidšího těsta v troubě, musíš buď přidat mouku (a chleba už nebude tak nadýchaný) nebo ho v troubě upéct v nějaké vymazané formě.
Ale pečka ti je umíchá i upeče sama a můžeš v ní použít i recepty, které nabídnou trochu řidší těsto - při pečení je podrží forma a chlebíky jsou pak nadýchanější a lehčí. Pokud bys chtěla dělat tento chleba z řidšího těsta v troubě, musíš buď přidat mouku (a chleba už nebude tak nadýchaný) nebo ho v troubě upéct v nějaké vymazané formě.
9. 1. 2010 20:30
Cathleen - už dělám nový kvásek - potřeboval obnovu - byl nějaký Jistě vyzkouším
9. 1. 2010 20:18
Ten musí krásně vonět +
9. 1. 2010 19:41
Ten je moc pěkný
9. 1. 2010 18:23
dekuji za odpoved.No ja jsem toho nazou-Zlate Ceske Rucicky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 39 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Právě bylo uvařeno:
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 4 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 14 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 23 minutami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 31 minutami
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 36 minutami
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 41 minutami
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 48 minutami
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 58 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
jcqxrd uvařila před 1 hodinou
Buchta s jablky a kysanou smetanou
shiperka uvařil před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Přemýšlíte, co dát dětem do mikulášského balíčku? Ať už to bude mlsání, nebo zdravá nadílka, máme pro vás hned několik tipů
Další recepty
Tématické fráze: česnekový chleba česnekový chléb česnekový chléb z domácí pekárny domácí chléb se sýrem domácí chleba se sýrem česnekový chleba recept česnekový chléb domácí pekárna česnekovy chleba z domácí pekárny chléb se sýrem chleba se sýrem domácí česnekový chleba česnekový chléb z pekárny peceny chleba se syrem domácí česnekový chléb recept na česnekový chleba chleb se syrem z domaci pekarny cesnekovej chleba česnekovy chleba do domaci pekarny chléb česnekový domácí pekárna česnekový chleba
Suroviny: voda, česnek, sýr tavený, sůl, mouka žitná chlebová, mouka celozrnná pšeničná jemná, mouka hladká, kvas žitný, droždí, olej, cukr, semínka sezamová
Česnekový chleba se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo4W
20 názorů