Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Porce: 4 ks

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota9 852 kJ / 2 355 kcal
Bílkoviny64,17 g
Tuky43,48 g
Vláknina31,38 g
Cholesterol0 mg
Sodík6 446 mg
Sůl16,00 g
Sacharidy410,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept na žitný kvásek je tady http://www.toprecepty.cz/recept/6809-zitny-kvasek/

Pokud se o něj staráme, tak vydrží dlouho. Já ho mám už přes rok.

Tyto česnekové chlebíky jsem dříve kupovala, ale proč je nezkusit upéct doma :-))

Kdo nemá žitný kvásek a nepočítá s jeho výrobou, tak vynechá a přidá o malinko více droždí a taky vody.

A prásknu na sebe, že jsem měla problém, jak recept pojmenovat :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Merylas

20. 4. 2020 13:52

Všem děkuji za zájem o recept. :-K

zdenka.s: Na zadělaní těsta se může použít domácí pekárna.:-K

Veronika.Hrozna: Použít můžeš, ale více neporadím, nemám se sušeným kváskem vůbec žádné zkušenosti. Více se dovíš tady, rozklikni si na stránce vpravo i ty odkazy ;-): https://www.oetker.cz/kvasek Já jsem tam přidávala kvásek víceméně na chuť, je tam i droždí. :-K

zdenka.s

19. 4. 2020 20:07

Můžu zadělat v pekárně ? To musí být dobrota :yes:

Veronika.Hrozna

19. 4. 2020 19:33

Merylas: Mohlo by se tam přidat, takovéto " tentononc" - přidala jsem fotku ! Nevím sice k čemu se to používá, ale ........ já to zjistím! :-DJsem těžký případ, nejprve koupím a pak zjišťuju k čemu to je. :-D

Jaromira18

19. 4. 2020 18:51

Určitě upeču, musí být vynikající. :-K:yes:

martinice

10. 9. 2016 18:32

:-D:-8:-K:yes::yes::yes:

Merylas

19. 1. 2011 20:25

Kimona, tak to raději bez česneku;-):-))

Kimona

10. 1. 2011 12:50

a budem se líbat:-8:-D

Merylas

24. 10. 2010 21:30

Všem děkuji :-K Dnes jsem pekla opět s malou změnou, použila jsem 400 g hladké mouky + 100 g žitné chlebové a zbytek tak, jak je uvedeno v receptu. Doma jsme se shodli, že ty původní jsou lepší, více chlebové. Tyto byly takové více houskové, díky většímu podílu hladké pšeničné mouky, nevím, jak to lépe popsat. Přidala jsem foto na řezu.:-K

JanaDorazinova

24. 10. 2010 20:02

:-O to je zase něco...:-O:yes::yes:

mysulka

24. 10. 2010 20:00

:-p:yes::-K

Patricie

23. 10. 2010 23:28

:yes:Moc pěkné:-D+

magdalenka

23. 10. 2010 19:38

A ja bez problémov áno...

Merylas

23. 10. 2010 19:04

Děkuji vám všem za milé komentáře:-K
Magdalénko, tak bych recept nenazvala, jak navrhuješ, to nééé:-8

magdalenka

23. 10. 2010 17:43

A čo takto "Maruškine cesnakáčky"? (V zátvorke chlebové placky.)
Veľmi pekné!

mneneznas

23. 10. 2010 15:47

Merylas - vypadají báječně, ukládám a vyzkouším tohle moje gusto
:-) bodík

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chlebova placka s cesnekem placky z mouky placky z kvásku pšeničné placky chlebové recepty recept na chlebové placky pšeničné placky recept žitné placky česnekové housky slané placky chlebová mouka žitné placky recept vyroba tortil pšeničné chlebové placky chlebový kvásek pečení tortil placky s česnekem česnekové pečivo placky z chlebového kvásku recept na česnekové pečivo

Suroviny: mouka hladká, mouka žitná chlebová, sůl, cukr, kmín drcený, česnek sušený, kvas žitný, droždí čerstvé, voda, česnek, olej, kmín celý, sůl hrubozrnná

TopRecepty.cz

Česnekové chlebové placky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oyrA