Srnčí guláš
Užijte si chuť divočiny přímo na talíři s tímto srnčím gulášem! Každá lžíce je jako okénko do přírody, plné intenzivních chutí. Jako přílohu doporučujeme houskový knedlík, rýži nebo chléb.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 639 kJ / 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,35 g |
Tuky | 3,67 g |
Vláknina | 17,22 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 39,03 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Někdo přidává jalovec, já ne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2010 11:32
Můj táta je také myslivec, ale "loví" takovým způsobem, že mladé kusy nechává dorůst a staré zase na chov, tudíž nestřílí téměř nic a na nějakou povolenku na odstřel, co myslivci mají, ho kolegové musí ještě upozornit
22. 1. 2010 11:15
srnčí to bych si taky nechala líbit.Takže bodík dávám,jdeme na myslivecký ples,tak třeba vyhrajeme nějakou zvěřinu.
22. 1. 2010 11:06
Nejspíš byl mladý, protože jsem ho nemusela ani dlouho vařit. Srnčí mi ani tak tmavé nepřijde, ale kančí maso je tmavé opravdu hodně.
22. 1. 2010 10:59
Tak to musel být Anetko nějaký mladý kus, protože zvěřina se mi zdá tmavější, dovolím si přiložit můj myslivecký guláš, jestli dovolíš
22. 1. 2010 10:45
super gulášek, já bych ho stopro "pomalila"
22. 1. 2010 10:35
Yanull,na fotkách je stoprocentně srnčí maso(mám tatínka myslivce) a jestli si můžeš všimnout, mám tam i kousek nepokrájeného hřbetu. Jinak dík za bodík.
22. 1. 2010 10:08
Anete, určitě dobrý gulášek, ale na těch fotkách zřejmě není srnčí maso, že? Nerada bych se mýlila, ale i ta barva hotového guláše tomu nasvědčuje. Guláše mám ráda, bodík pro tebe
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 1 hodinou
Věnečky výborné
Přidáno před 4 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 6 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 6 minutami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 31 minutami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 1 hodinou
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Mini větrníčky s jahodami
Grinchch2010 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s ananasem
Grinchch2010 uvařila před 1 hodinou
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Mahtaito uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Freddie Mercury byl v jídle skromný. Miloval ale všechno ostré, chilli chtěl i v míchaných vajíčkách
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Další recepty
Tématické fráze: srnčí guláš srnčí guláš recept recept na srnčí guláš jak připravit srnčí guláš srnčí recepty recepty na srnčí guláš gulas ze srnciho recept srnčí guláš recepty srnčí guláš guláš srnčí srnčí srnční guláš recepty srnčí srnčí plec recept srnčí plec recepty srnčí guláš recepty srnčí plec jak uvařit srnčí guláš srnčí plecko srnčíguláš
Suroviny: maso srnčí, cibule, paprika sušená sladká, kmín drcený, česnek, bujón zeleninový, sůl, sádlo, mouka hladká, koření nové koření, pepř mletý
Srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81V5
22 názorů