Ovocný pahorek z mikrovlnné trouby
Recept ještě nebyl hodnocenPovolené máslo, cukr, vejce a mléko našleháme do světlé pěny, přidáme mouku s práškem do pečiva a šleháme dál, až je těsto nadýchané. Nádobu na vlnění si vytřeme olejem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Povolené máslo, cukr, vejce a mléko našleháme do světlé pěny, přidáme mouku s práškem do pečiva a šleháme dál, až je těsto nadýchané. Nádobu na vlnění si vytřeme olejem…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Vykrajované ořechové měsíčky: Mleté ořechy a rumová poleva jim dají chuť i vůni, a připravují se úplně jinak, než jste zvyklí
Jak nejlépe skladovat vlašské ořechy: Prospěje jim lednička i mrazák a můžeme je také zavařit, pak vydrží déle než rok
Dopřejte si bramborák bez žlučníkového záchvatu! Jde to, jen vědět, jak na to