7 skvělých zavářek a vložek do polévek. Poradíme, jak je připravit, ochutit a podávat
Ať už použijeme nudle, kapání, knedlíčky, noky, strouhání, svítek nebo třeba celestýnské nudle, to vše dává našim polévkám jedinečnou chuť a bez nich bychom si na zeleninových nebo masových vývarech zdaleka tolik nepochutnali. Řeč je o zavářkách a vložkách do polévek - a do našeho přehledu jsme vybrali ty nejoblíbenější.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Krutony do polévek
A ještě bonus na závěr - recept na hráškovou polévku s videonávodem. K hrachové polévce se výborně hodí krutonky z pečiva, které si každý dává přímo na talíř. Krutony se hodí i např. do sváteční rybí polévky.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 32 minutami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 2 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 23 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno 1. 5. 2024 16:45
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nejlepší kápání do polévky? Vyzkoušejte šest jednoduchých rad a polévka bude jedinečná
Jak používat lahůdkové droždí Tebi. Rozhodně s ním nešetříme
Různých polévkových nudlí je v obchodech velký výběr, a přesto jsou pro nás ty domácí nejlepší. Poradíme, jak je připravit
Komentáře