uvařila 16. 7. 2013 16:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 7. 2013 16:47
chobotnice, ocet vinný, bobkový list, pepř růžový, jalovec, sůl, olej olivový, šťáva citronová
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Byliny v kuchyni: Oregáno je skvělé na pizzu i k léčbě svalových křečí
Hořické trubičky: tradiční podkrkonošská specialita, kterou měl rád dokonce i Napoleon
Pečeme s Ivou: Veliké koláče lopaťáky pekly kdysi už naše prababičky. Jsou podobné frgálům, plněné povidly a sypané drobenkou