Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Využijte naší masopustní akci plnou skvělých slev.
Zdroj: Toprecepty

Masopust, oblíbená a tradiční událost, na kterou se mnozí z nás těší, je opět tady. A co by mohlo být lepšího, než oslavit tyto tradiční chvíle s novou knihou v ruce? Toprecepty.cz nyní v e-shopu nabízí mimořádnou příležitost si naše kuchařky, a nejen ty, pořídit s 30 % slevou. Stačí vědět jen pár drobností. 

Sleva na vše, včetně dopravy 

Připravili jsme pro vás exkluzivní akci, která potěší srdce každého příznivce vaření a kuchařek. Od 7. až do 14. února 2024 můžete v našem e-shopu nakupovat veškerý sortiment s úžasnou 30% slevou. A to není vše. Kromě této lákavé slevy jsme pro vás připravili i zvýhodněnou cenu za dopravu, začínající na 29 korunách, abyste si mohli své nové knihy užívat bez starostí o dodatečné náklady. 

Nyní si tak můžete pořídit například naši poslední kuchařku Náš rok v kuchyni za 419 korun místo původních 599 Kč. Naši chalupářskou kuchařku budete mít za pouhých 279 korun místo 399 Kč, Naše moučníky vás potěší za neskutečných 160 korun místo 229 Kč a pokud s kuchařkami od Topreceptů teprve začínáte, bude nejlepší si pořídit všechny za 1189 korun, než bude celý balíček stát opět 1699 Kč.

Jak slevu získat

Jak můžete této jedinečné nabídky využít? Je to velice jednoduché. Stačí při objednávce v našem e-shopu zadat slevový kupón s kódem KOBLIHA a sleva 30% se vám automaticky odečte od celkové částky v nákupním košíku. Nemusíte vyplňovat žádné složité formuláře ani čekat na potvrzení. Váš slevový kupón bude okamžitě zpracován a sleva aplikována.

Dárek navíc

Nezapomeňte, že tato akce je časově omezená a končí již ve středu 14. února 2024, takže neváhejte a využijte této skvělé příležitosti co nejdříve. Ať už hledáte něco pro sebe nebo sháníte perfektní dárek pro své blízké, nyní je ten nejlepší čas přidat do vaší knihovny něco nového. Určitě totiž využijete mnoho skvělých receptů, které jsou pro vás připravili.

Oslavte masopust s novou knihou a užijte si ho naplno. Ke každé objednávce také přidáváme Náš kalendář 2024, který vás provede celým rokem společně se skvělými recepty a upozorní na všechny svátky, spojené s jídlem. Těšíme se na vaše objednávky a přejeme vám příjemné čtení. 

Masopust

Masopust, který se lidově označuje jako ostatky, fašank, moravsky voračky, voráčí, končiny či obecně karneval, je svátek mezi Vánocemi a postní dobou. Masopust začíná po svátku Tří králů (6. ledna) a končí na Popeleční středu, jejíž datum se odvíjí podle termínu Velikonoc. Během masopustu probíhají zabijačky.

S tématem Masopust souvisí:

Smažené vdolky | masopustní koblihy | masopustní šišky | jitrnice

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více