Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené vdolky

Také máte vždy pusu od ucha k uchu ušmudlanou od marmelády či povidel? Nos od šlehačky či tvarohu? Připravte si s námi poctivé vdolky. Nadýchané, smažené bochánky z kynutého těsta, na které ani do široka roztažená pusa skoro nestačí.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava, bez doby kynutí)

20. 7. 2010 00:55

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota13 710 kJ / 3 277 kcal
Bílkoviny66,00 g
Tuky163,75 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol15 mg
Sodík105 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy377,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Samotné těsto je uvedeno pod http://www.toprecepty.cz/recept/13413-jednoduche-k...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Cestovatelka111

2. 2. 2021 14:13

Recept me moc nenadchnul. Byla jsem naopak naštvaná ze jsem dělala ze dvou varek... Ztráta času.

MajaV

4. 1. 2021 16:39

Jestli můžu přispět komentářem, zdá se mi,že je v těstě oleje moc. V běžných těstech na smažené vdolky je tuku jen kolem 50 g na půl kila mouky. Tady je trojnásobek. Říká se,že když moc omastíme těsto na smažení,že pak vdolky o to víc tuk nasají při smažení.

Simona Skolakova

4. 1. 2021 16:22

SiDaLu: znovu jsem si přečetla recept a autorka v postupu č.7 na to upozorňuje;-)

Koubkova

4. 1. 2021 16:12

Zřejmně nebudete jediná mně se stalo to samé .:no:

Simona Skolakova

4. 1. 2021 14:24

SiDaLu: já bych řekla,že jsou nedosmažené:-(jestli jste je nesmažila moc prudce.

SiDaLu

4. 1. 2021 14:08

Asi budu jediná. Prosím kde se stala chyba? S těstem se krásně pracovalo, počet kousků odpovídal, ale po usmazeni jsou uvnitř , no prostě nedobré. Jako rozbridle olejové něco ;( :-(;-(

Petan 85

13. 12. 2020 11:15

Dobry den zaujal me Vas recept na vdolecky a vyzkousim ho..chci se jen zeptat zhruba jak dlouho nechat kynout testo..??dekuji:yes:

Manavalu

30. 5. 2020 13:04

:-)dělala jsem dvojitou dávku měla jsem jich 38. Byly výborné:yes: přidávám fotku

Jindra100

14. 2. 2020 10:39

BlaV:Vážená paní, i do svatebních koláčů se dává olej. A to proto, aby déle vydrželi. Když se dává máslo, do druhého dne jsou tuhé. Je na Vás co si tam dáváte. Ale olej je lepší!!!

lenskoc

2. 9. 2019 20:02

moc dobré vdolky jsou výborné děkuji za úžasný recept <3

tejaja

25. 3. 2019 07:11

BlaV.: :-) Je na vás, či to skúsite alebo nie. Len nechápem, prečo to oznamujete a dávate palce dolu len preto, že nie ste prístupná zmenám. ;-)

BlaV.

24. 3. 2019 22:03

za celý svůj život jsem do kynutého těsto nedávala olej a ani teď to nebudu zkoušet :no::no:

Alena

27. 8. 2016 11:07

Také jsme měli 33 ks ale máme 4 ks vnoučat a těm moc chutnají mohu jen doporučit <3

Alena

27. 8. 2016 10:54

Opravdu moc dobré:yes:

isindy

27. 5. 2015 13:46

Dana: nahoře v receptu píšu -15-20ks dle velikosti...pokud jich někdo udělá 40, tak to musí být jednohubky...:-) ale proč ne, i malý vdolek je vdolek ;-):-p

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vdolky vdolky recept vdolky z kynutého těsta smažené vdolky ze sušeného droždí kynuté těsto na smažené vdolky recept na vdolky recept vdolky rychle vdolky vdolky z kynuteho testa bavorské vdolky z kynutého těsta vdolky bez droždí recepty vdolky jednoduchy recept na vdolky jak se dělají vdolky recept na domácí vdolky na oleji vdolky jednoduche vdolek jednoduché vdolky recept na domaci vdolky kynuté vdolky

Suroviny: mléko, olej, mouka hladká, sůl, cukr, droždí

TopRecepty.cz

Smažené vdolky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v8pn