Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jitrnice

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy ?

?

5. 12. 2009 07:20

Suroviny

Porce: Záleží na množství směsi

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

pavelk

20. 10. 2020 12:12

pavlikjiri: Já nedávám nic prachobyčejného ani psu.:-D

casino

20. 10. 2020 11:45

pavlikjiri:
No, je to podle regionu...
...u nás by vás hnali oba dva! :-D

pavlikjiri

20. 10. 2020 11:37

Kvalitní řezník by Vás s rohlíky hnal. Do jitrnic se peče prachobyčejná neochucená buchta.

pavelk

2. 10. 2019 06:37

Miro: Pleteš si něco z mozkem. Já dělal jitrnice a ne jelita!:-O

Miro

21. 1. 2018 12:49

Zdravim Vas kuchari,vepřová hlava koleno nožky vepřová kůže (malé množství) syrová vepřová játra trochu vývaru (polévky) ////////___den staré rohlíky____///////___ sůl pepř majoránka česnek,namiesto rohlickov dajte jacmennne uvarene krupy+krv odobrata od svini.a esce chutniejse su z Pohankov+krv,Ne stare suche rozky.ostatne ingrediecje su dobre.Koleno nozky a kuze,sa dava do aspiku-studeniny-chuspeniny,prajem dobru chut,

Milan P.

25. 2. 2017 21:59

Tento recept-postup vaření a vše , je podle mého gusta. Takto jsme to dělávali. Ještě jsme otočili špejlí jestli se střívko uvařilo.Znalci znají.
Zdravím . Milan P.

pavelk

23. 10. 2015 21:12

Jednoduchá výroba jitrníček je na www.youtube.com/watch?v=MdFdGppAw54&feature=youtu.be

pavelk

23. 10. 2015 21:10

parisse:Ano, dá se nahradit. Třeba bůčkem, který je málo
prostlý nebo podbrušnicí, která je v místě bradavek, ale tu používám k výrobě paštiky.

pavelk

23. 10. 2015 21:07

parisse:Maso v okolí vpichu je díra v okolí místa, kde se čuník vykrvuje a je od krve.

parisse

23. 10. 2015 20:13

parisse: a dá se hlava něčím nahradit?

parisse

23. 10. 2015 20:11

co je prosím maso okolí vpichu

parisse

23. 10. 2015 20:11

co je prosím maso okolí vpichu?

Kadlik

6. 10. 2015 08:38

ano, tohle jsou správné jitrnice!!! V pátek na ně jdu... Pomalu sháním maso, a těším se jak malý kluk!:-))

max

3. 6. 2014 20:25

nadhera:yes:

Marta U

16. 1. 2011 09:08

Tééééda,to se Vám všem,ale povedlo.Mám úplně zaslintanou klávesnici.Dnes dělám karboše na oběd a tady taková dobrota.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: jitrnice recept jitrnice výroba jitrnic recept na jitrnice jitrnice, jelito recept pečené jelito recept jitrnice pečení jelit jak se dělají jitrnice příprava jitrnice jitrnice a jelita recept pečená jitrnice jitrnice výroba peceni jelita pečená jelita vyroba jelit pečení jitrnic pečené jitrnice a jelita příprava jitrnic jitrnice a jelita

Suroviny: hlava vepřová, koleno vepřové, nožička vepřová, kůže vepřová, játra vepřová, vývar, rohlík, sůl, pepř, majoránka, česnek

TopRecepty.cz

Jitrnice

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mO0R