Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ďábelské fazole

Kombinace chilli a fazolí jde prostě k sobě. Je jen na vás, jak moc pálivé fazole uvaříte, zaleží na množství chilli, které do pokrmu dáte. Nejlépe si je vychutnáte s krajícem čerstvého chleba.

Hodnocení receptu je 4,7 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

4. 3. 2008 13:27

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie13 420 kJ / 3 207 kcal
Bílkoviny91,46 g
Tuky204,74 g
Vláknina74,92 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 7,53 g
Sůl18,60 g
Sacharidy214,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

popoluska340 popoluska340

1. 5. 2019 19:08

Dneska som robila a výborne,určite budem robievam často.Je to sýte ,rýchlo hotové a výborne.:yes::yes::yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazole recepty bez masa fazole recepty dábelské koule recepty fazole recepty z fazoli luštěniny recepty fazole recept fazole konzervované fazole recepty z lustenin luštěniny dábelské maso ďábelské koule recept recept fazole recept na fazole jak udělat fazole fazolky recept černé fazole recept recepty na fazole dˇábělslé fazole

Suroviny: slanina anglická, fazole konzervované, cibule, olej, kečup sladký, lečo, česnek, sůl, pepř mletý, chilli

TopRecepty.cz

Ďábelské fazole

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YNM