Základní hnědá omáčka, odborně nazývaná:…..
Suroviny
Porce: podle potřeby
Nutriční hodnoty
Energie | 33 232 kJ / 7 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 679,34 g |
Tuky | 483,14 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 1,70 g |
Sodík | 7,54 g |
Sůl | 18,30 g |
Sacharidy | 57,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zase, kdo vyfotí, ať přidá. Než mně přijedou hladová robátka, to bude trvat. Už mají své a tak na mně ... ne ne mají dědu pořád rádi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 6. 2010 21:14
4. 6. 2010 21:11
4. 6. 2010 20:05
4. 6. 2010 19:28
4. 6. 2010 19:27
To určitě ne.
4. 6. 2010 19:24
4. 6. 2010 19:18
4. 6. 2010 19:12
4. 6. 2010 19:04
4. 6. 2010 18:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 4 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 7 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 18 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 21 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 8 minutami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 41 minutami
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 1 hodinou
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 2 hodinami
Pórková polévka
Adela_Senti uvařila před 2 hodinami
Vepřová játra na slanině
Martas6 uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: uho omáčka uho uho omáčka recept omačka uho recept omáčka uho uho recept recept na uho omáčku základní omáčka recept na uho základní tmavá omáčka recept na hnědou omáčku jak udělat hnědou omáčku recept uho tmava omáčka jak ztmavit omacku univerzální hnědá omáčka-recept jak udelat uho uho omáčky tmave omacky recept na uho omacky
Suroviny: cibule, mrkev, kořen petržele, šunka od kosti, kost telecí, slanina, tymián, bobkový list, máslo, olej, víno, koření
Základní hnědá omáčka, odborně nazývaná:…..
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJ1O
25 názorů