Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavé bramboráky

Do zlatova opečené, kmínem, česnekem a majoránkou vonící křupavé placičky, to jsou bramboráky. Oblíbená klasika z několika několika surovin, patřící k levným lidovým pokrmům našich babiček a dědečků.

Hodnocení receptu je 5,0 (105×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

9. 6. 2010 18:55

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 027 kJ / 484 kcal
Bílkoviny24,36 g
Tuky15,47 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy58,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moravcikova

19. 8. 2016 08:16

Ja ich robim so struhankou uz niekolko rokov a su skutocne lepsie. Tesim sa, ze to robia takto viaceri, ja som tiez dostala tento tip a osvedcilo sa mi to. Dobru chut vsetkym!

Majka

12. 8. 2016 20:10

Vyzkoušejte upečený bramborák a na něj švestková povidla...je to neskutečná mňamka.:-)

Lucimodels

11. 12. 2013 19:28

Byly velmi dobré,posílám bod :)))

Katastrophe

8. 11. 2013 20:49

Dneska jsem je se strouhankou zkoušela poprvé a musím říct, že to bylo výborné :yes: Příště je budu určitě dělat zase takhle :)

magdalenka magdalenka

24. 5. 2013 20:31

Ja ich tam dávam preto, že su zdravé, ani ich tam necítiš, keď ich nie je prehnane veľa...;-) a niekedy tam nasekám aj kyslú kapustu...ale to asi poznáš...:-D

rebeka rebeka

24. 5. 2013 20:17

magdalenka: díky, přístě;-) dám vědět;-):-)

magdalenka magdalenka

24. 5. 2013 19:44

rebeka:Ja tiež zvyknem prihodiť hrsť ovsených vločiek do bramborákov. Nechám odstáť a až potom smažím. Nemleté, také celé...B vitamíny sú veľmi potrebné.;-)

rebeka rebeka

24. 5. 2013 19:41

Jitkas::-O vloček:-? neznám, znamenám si.. díky, zkusím příště;-):-):yes:

Jitkas

24. 5. 2013 19:39

rebeka: Ano, ja tez bez mouky, jen strouhanka spolu s trochou umletych vlocek, je to velka basta!

rebeka rebeka

24. 5. 2013 19:09

ještě jsem dala pepř.. mouku nedávám vůbec, se strouhankou nám chutnají víc;-):-p:yes:

Jitka+2

26. 3. 2013 18:40

Tak jsem zkoušela s tou strouhankou a chuťově žádná změna oproti moouce,ale přišlo mi že nejsou tak hutné a mastné jako s moukou.Určitě budu dělat i nadále se strouhankou.Přidávám bodík.:yes:+23.

Algol

13. 10. 2012 09:30

Tak dnes jdu do toho se strouhankou. Uvidíme ...

karotka852

29. 9. 2012 14:54

Chutná to suprově, dávám bodík. :-p :yes:

Žažo

1. 9. 2012 20:53

S tou strouhankou bezva nápad :yes: Já přidávám ještě koření Harissa. Ale opatrně? Pálí!

Vendy-N

19. 6. 2012 17:07

Přidávám 20. bodík a moc děkuji za recept a inspiraci, opravdu jsou s tou strouhankou móóc křupavé a dobré.:-p :yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jak se dělají bramboráky domácí bramboráky domácí bramboráky recept domaci bramborak bramboráky bez mouky křupavé bramboráčky bramboráky bramborak recept recept na bramborak dobré bramboráky dobrý bramborák bramboráky se strouhankou bramborak bramborák se strouhankou bramborák bez mouky zdravé bramboráky jak udelat bramboraky bramboráky recept jak udělat bramborak recepty na bramboráky

Suroviny: brambory, vejce, sůl, česnek, majoránka, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Křupavé bramboráky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1GVP