Koprová omáčka podle pana Šroubka
Tradiční koprovou omáčku už dnes asi každý připravuje podle svého osvědčeného receptu. Proč ale nezkusit tento, pocházející ze staré kuchařky z roku 1926?
Suroviny pro 1
1
5
Nutriční hodnoty
Energie | 2 756 kJ / 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,11 g |
Tuky | 45,90 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 513 mg |
Sodík | 229 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 31,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Schválně jsem postup přepsal tak, jak je napsaný v kuchařce z r. 1926. Pro tu krásnou češtinu to stojí za to.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 8. 2016 14:12
29. 7. 2016 14:03
Veď dajte ešte nejaký v tej krásnej češtine.
23. 7. 2016 20:01
20. 7. 2016 20:06
20. 7. 2016 18:30
20. 7. 2016 16:02
casino: . No zial, vacsina receptov je taka
20. 7. 2016 06:21
19. 7. 2016 21:13
19. 7. 2016 20:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 11 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 14 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 15 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 3 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 6 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 7 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 8 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 8 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vzpomínky na 20 jídel ze školní jídelny: Proč nechceme nebo nemůžeme zapomenout?
Nejlepší omáčky české kuchyně. Které jsou ty nejžádanější a jak je připravit
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Další recepty
Tématické fráze: koprovka podle šroubka koprová omáčka z čerstvého kopru koprová omačka jak se vaří koprová omáčka koprová omáčka ze zakysané smetany koprová omáčka šroubek koprovka z čerstvého kopru u šroubka koprova omacka na cibulce koprova omacka recept koprovka podle pana sroubka koprová máčka klasická koprová omáčka koprová omáčkasroubek koprová omacka s cibuli jak se vaří u šroubka koprová máčka recept koprová omáčka od babičky s vejcem šroubek - recepty- koprova omáčka koprova omáčka se zakysané smetany
Suroviny: vývar hovězí, kopr, cibule, máslo, pepř černý, koření nové koření, tymián, mouka hladká, ocet, cukr, smetana zakysaná, mléko, žloutek, sůl
Koprová omáčka podle pana Šroubka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6xK
9 názorů