Výborné lasagne
Lasagne jsou oblíbeným jídlem zvláště u dětí a mládeže. Nezaberou nám mnoho času, protože finální příprava se děje v troubě bez naší asistence. Výsledek stojí za to. Skvělý pokrm je dobrou volbou i k nedělnímu obědu.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 12 859 kJ / 3 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,92 g |
Tuky | 67,72 g |
Vláknina | 22,16 g |
Cholesterol | 478 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 441,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od skvělého kuchaře a kamaráda Vlastíka.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 3. 2012 20:34
Dnes jsem lasagne uvařila rodině k obědu. Lasagne už jsem jednou vařila a nikomu nechutnaly, řekla jsem si, že lasagním dám ještě jednu šanci, dnes jsem uvařila tento recept (i když bez bazalky a bez muškátového oříšku, tyto věci rádi nemáme) a snědly se úplně všechny, byly doopravdy báječné, mňam
2. 3. 2012 16:50
rozměr pekáčku je 22 x 30 cm takže zas tak malý není a vysoký asi 5 cm
2. 3. 2012 08:46
O víkendu bych se chtěla vrhnout na tuto dobrůtku. V jakém pekáčku to pečete? V nějakém maličkém že? Napsala byste mi moc prosím plus mínus rozměry toho pekáčku? Stačí od oka. Lasagně jsem nikdy v životě nedělala, tak se omlouvám za dotaz...
28. 9. 2011 13:31
Právě jsem je vyzkoušela a jsou vynikající
18. 3. 2011 13:12
Výborné
22. 2. 2011 20:38
Jsou výborné- ať italské, bo čínské, ať s hovězím, bo vepřovým, s pořádným množstvím bazalky, oregana a muškátovýho oříšku. Nejúžasnější a u nás snad 2x do měsíce vyžadované! Zrovna je mám v troubě a už se mi sbíhají sliny!!!!!
8. 2. 2011 17:10
jo a urejpaná Aneto ještě jsem si všimla poznámky že mi chybí v receptu bazalka, ale ta tam je... tak příště čti pořádně!
4. 2. 2011 18:01
to Aneta... já nikde nepsala že je to tradiční recept na italské lasagnem, ale že je to výborný recept od mého kamaráda, který předávám dál... a do tohoto receptu je prostě hovězí nejlepší.
4. 2. 2011 15:55
Nechápu proč by mělo být zrovna hovězí maso nejlepší, každé maso je v tom dobré, i slaninka. A dávat do italského pokrmu grilovací koření je velmi neitalské A co bazalka? To je základ.
Jinak já je dělám pravidelně a je to moje nejoblíbenější jídlo
Jinak já je dělám pravidelně a je to moje nejoblíbenější jídlo
24. 1. 2011 14:50
Tak mam to v troubě snad to nebudu mít tvrdý a povede se to,oregáno mi došlo takže tam mam rozmarýn a bazalku a nešetřila sem:D..už mám hlad
3. 11. 2010 00:24
jůůů děkuju jsem ráda, že chutnaly... já se na ně vrhnu asi zítra
2. 11. 2010 22:31
Vynikajííííííícíííííííííí Paráda. Škoda, že nemůžu dát dalších milion bodůůů.
2. 11. 2010 17:19
Moc děkuji, už jsem měla strach, že se nedočkám odpovědi. Vyzkouším. Mě by sice křupavé těstoviny na povrchu nevadily, ale přítel by asi nadšený nebyl, tak to nějak zakryju. Ještě jednou díky a pak písnu, jak se povedlo, ale určo budou vynikající!!!
2. 11. 2010 14:43
já dávám těstoviny v syrovém stavu - nevařené. Zkus to taky tak... Ale je potřeba dát navrch hodně sýru nebo bešamel, nesmí zůstat žádné místečko odkryté - jinak bude ta vrchní vrstva těstovin dokřupava
2. 11. 2010 12:30
Ještě se chci zeptat- dneska si je konečně uvařím- Dáváte ty těstoviny na lasagně už předvařené bo je dáváte suché?? Znám totiž recepty s obojí možností, ale ještě jsem je nikdy nevařila, tak se chci raději poptat, co je lepší. Díky za odpověď
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 4 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 17 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 21 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 29 minutami
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 37 minutami
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 50 minutami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 2 hodinami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 4 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 5 hodinami
Podzimní čočková polévka s křenem
Petra Dvor. uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: lasagne lasagne recept recept lasagne bešamel na lasagne recept na lasagne besamel na lasagne recept lasagne bolognese bešamel na lasaně tradiční recepty na lasagne nejlepší lasagne lasaně lazaně recept na lazaně výborné lazaně recept lasaně recept top recepty lasagne bešamel lasagne lasagne recepty lasagne se smetanou nejlepsi lasaně
Suroviny: těstoviny lasagne, cibule, česnek, maso hovězí mleté, olej, bazalka čerstvá, koření grilovací, sůl, pepř mletý, kečup sladký, rajče loupané, máslo, mouka hladká, mléko, ořech muškátový, sůl, sýr tvrdý
Výborné lasagne
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ng6l
99 názorů